Kā saglabāt laimīgas attiecības? Pieredzē dalās cilvēki, kuri laulībā nodzīvojuši ilgus gadus (18+)

Lai attiecības būtu veiksmīgas ilgstošā laikaposmā, tās ir jākopj - šo apstiprinās ikviens, kuram ir laimīga laulības dzīve. "The Cut" aptaujāja 10 precētus cilvēkus un vaicāja, kāds ir viņu kopdzīves noslēpums.

Viens no noslēpumiem - regulārs sekss.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viens no noslēpumiem - regulārs sekss.

Sekss vismaz reizi nedēļā un izvairīšanās no okšķerēšanas partnera privātajās lietās ir tikai daži no veidiem, kā iemīlējušies pāri saglabā savas attiecības, vēstī dailymail.co.uk.

 

Kaut arī daudzi aptaujas dalībnieki runā par to, ka dzīvesbiedram ir jādod vieta viņa privātajai telpai un nav jājaucas viņa lietas, ne viens vien uzsver: pats svarīgākais priekšnoteikums, lai laulība būtu noturīga, ir intīmās attiecības.

 

48 gadus vecā Rendija, kura laulībā dzīvo 15 gadus, neslēpj: labākais, ko viņa izdarījusi attiecību dēļ, ir krūšu palielināšana. Rendija atzīst, ka pēc tam, kad viņa izšķīrusies par šo lēmumu, tagad katru nakti, būdama kopā ar vīru, viņa jūtas patiešām seksīga: "Un tas mūs, protams, satuvina."

 

49 gadus vecā Lisa ir precējusies 20 gadus un neslēpj savas laimīgās laulības noslēpumu: "Tas ir lubrikants. Elegants lubrikants. Atstāts uz naktsskapīša."

Nodarbojieties ar seksu vismaz vienreiz nedēļā. Ja to nedarīsiet, beigu beigās jutīsieties kā istabas biedri. Un kurš gan vēlas dzīvot kopā ar nekārtīgu čali?

38 gadus vecā Jūlija, kura laulībā dzīvo 8 gadus, iesaka: "Nodarbojieties ar seksu vismaz vienreiz nedēļā. Ja to nedarīsiet, beigu beigās jutīsieties kā istabas biedri. Un kurš gan vēlas dzīvot kopā ar nekārtīgu čali?"

 

Cita sieviete, kuras laulības stāžs ir 3 gadi, atklāj, ka viņas veiksmīgu attiecību noslēpums ir regulārs orālais sekss.

 

Savukārt citi respondenti laulību saglabā, ievērojot noteiktus likumus, kuri saistīti ar finansēm. Piemēram, 40 gadu vecā Aviva apgalvo, ka neko nezina par vīra biznesa darījumiem, un tie viņu neinteresē. "Tieši tāpat viņš neko nezina par manām finanšu lietām, un viņu tās neinteresē."

Reklāma
Reklāma

Savukārt 38 gadus vecajai Kārlijai ir sava veiksmes formula. Viņai saglabāt laimīgu laulību palīdz... apkopēja. Un patiešām - ģimene ir nolīgusi palīdzi, kura ievērojami atvieglo Kārlijas mājas soli.

Sieviete, kura laulībā dzīvo 3 gadus, piebilst: "Ja viņš laikus nesamaksā nodokļus, tā ir viņa problēma, nevis manējā."

 

33 vecā Taņa ir precējusies pirms trim gadiem, un viņa akcentē privāto telpu attiecībās. "Mēs nekad nelasām viens otra īsziņas vai elektroniskās vēstules. Okšķerēšana otra privātajās lietās ne pie kā laba nenoved."

 

Savukārt 38 gadus vecajai Kārlijai ir sava veiksmes formula. Viņai saglabāt laimīgu laulību palīdz... apkopēja. Un patiešām - ģimene ir nolīgusi palīdzi, kura ievērojami atvieglo Kārlijas mājas soli.

Respondenti ir padalījušies arī ar citiem veidiem, kas viņiem palīdz uzturēt labas attiecības ģimenē. Piemēram, 50 gadu vecais Stjuarts jau 15 gadus ir laimīgi precējies, un viņa dzīves gudrība skan tā: "Svarīgi ir iemācīties īstajā brīdī iekost sev mēlē un paklusēt."

 

70 gadu vecās Ellas laulības stāžs ir 50 gadu: "Kad bijām knapi 20 gadu veci, reiz kopā spēlējām tenisu. Tie bija vairāki ļoti spēcīgi sitieni, pēc tam neskaitāmas tiešas piespēles. Vienā brīdī man beidzās pacietība, es piegāju pie tīkla un pateicu: "Ej tu di*st." Kad biju atgriezusies pie gala līnijas un pagriezos, viņš joprojām stāvēja pie tīkla un palūdza, lai atnāku atpakaļ. "Vai tā ir jārunā ar cilvēku, kurš mīl tevi vairāk par visu pasaulē?" viņš pajautāja. Tagad, kad mums jau ir pāri 70, es vienmēr atceros šos vārdus. Arī tad, kad viņš izturas kā pilnīgs kretīns."

 

Taču aizdomāties liek 41 gadu vecās Eimijas padoms, kaut viņa ir precējusies vien 3 gadus: "Kas palīdz mums nosargāt laulību? Mēs vienkārši sev nejautājam, vai esam laimīgi."

 

Avots: www.jauns.lv

Saistītie raksti