Sulīgas cūkgaļas kotletes ar burkāniem

 14. jūlijs 2020 12:50 mammamuntetiem.lv Recepte

Burkāni, kas pievienoti maltajai gaļai, kotletēm piešķirs gan skaistu zeltainu nokrāsu, gan sulīgu, saldenu garšu. 



Foto: mammamuntetiem.lv

Lai kotletes būtu sulīgākas, cepot tās, uzliec pannai vāku


Sastāvdaļas:
0,5 kg maltā cūkgaļa
2 burkāni
1 ola
1-2 ķiploka daiviņas
sāls
1 ēdamkarote kartupeļu cietes
eļļa cepšanai

Burkānu nomizo un smalki sarīvē. Maltajai gaļai pievieno sarīvētos burkānus, olu, sāli, ķiploku un kartupeļu cieti. Visu rūpīgi samīca, veido vidējas kotletes un cep uz pannas nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm līdz kotletes zeltaini brūnas. 

Cepšanas laikā pannai var uzlikt vāku, lai kotletes sanāktu sulīgākas.




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas