Kartupeļu vafeles

 27. marts 2020 14:00 Recepte

Ja tev no vakardienas pāri palikuši daži vārīti kartupeļi, tos ātri var pārvērst par gardām vakariņām vai pat brīvdienu brokastīm. Vēlies pārliecināties? Izmēģini šo recepti!




  • Vārītus kartupeļus (aukstus) saspaida ar kartupeļu stampu. Pievieno pienu, garšvielas, ķiploku pulveri, mīkstu sviestu, olas, cepamo pulveri un miltus. Visu kārtīgi sajauc. Tad pievieno sieru un vēlreiz sajauc.
  • Vafeļu pannā izcep vafeles.
  • Mērcei gurķi un sīpolu sagriež mazos kubiņos. Pievieno krējumu, sāli, svaigi maltus piparus pēc garšas un samaisa.

Vafeles var pasniegt ar kūpinātu lasi un mērci.

 

 

No portāla http://jauns.lv




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas