Sešu klasisku zupu sagataves ziemai - borčš, harčo, soļanka, rosoļņiks un kāpostu zupa

 09. augusts 2019 6:40 Recepte

 

Zupas sagataves ir lielisks veids kā pagatavot ēdienu 10 min minūtēs. Katlā jāielej ūdens vai iepriekš sagatavots buljons, jāieliek gabaliņos sagriezti kartupeļi un, kad tie jau pusgatavi, jāpievieno zupas burciņa. Aromātiska un karsta zupa gatava. Visi pie galda! 



Foto: Shutterstock.com


Bez gariem ievadiem - ņem to, kas izaudzis dārzā vai pašlaik pašā plaukumā un izdevīgi nopērkam tirgū, pievieno specifiskas sastāvdaļas zupas "rakstura" veidošanai, un ziemā pēc darba un skolas gaitām vairs nebūs ilgi jāstāv pie plīts. Paņemsi vienu no burciņām un atcerēsies vasaru. 




0 Pievienot komentāru

Kategorijas