Krājumi ziemai
-
Sēņu ēdieni
Kas jādara, lai konservētas bekas nebūtu glumas un citi praktiski padomi sēņu pārstrādei
-
Ievārījumi un konservi
Konservēšanas pamatnoteikumi, kas neļauj burkām uziet gaisā un ievārījumiem sapelēt
-
Dzērieni
Aroniju sīrups – mūsu ģimenes TOP recepte (der arī plūškoka sīrupam)
-
Dārzs
Nezini, kā apēst kabačus? Sasaldē!
-
Ievārījumi un konservi
Pikanti gurķu salāti bez pasterizēšanas – tik gardi, ka pat rudeni mēdz nesagaidīt
-
Ievārījumi un konservi
Marinējam beciņas! Tantes Guntiņas sēņu marinādes sensenā recepte
-
Salāti un uzkodas
Vīriešu zapte no rudens dārzeņiem
-
Iepirkšanās
Saldēt var visu pārtiku – no tomātiem līdz piena produktiem
-
Zupas un buljoni
Sešu klasisku zupu sagataves ziemai – borščs, harčo, soļanka, rosoļņiks un kāpostu zupa
-
Veģetārie ēdieni
Kā pareizi sagatavot kabačus saldēšanai
-
Gatavošanas padomi
Sīpolloki ziemai – saldēti, kaltēti un arī marinēti
-
Gatavošanas padomi
Pieci veidi, kā perfekti saglabāt zemenes ēšanai ziemā. Padomu apkopojums
-
Uztura mācība, diētas
Uztura speciālistes padomi: kuras ogas un dārzeņus labāk izvēlēties, gatavojot krājumus ziemai
-
Gatavošanas padomi
Noderīgi padomi vasaras ogu saldēšanai ziemas krājumiem
-
Sēņu ēdieni
Baravikas klasiskā marinādē