Perfektā auzu pārslu putra angļu gaumē ar kanēli un riekstiem

 03. marts 2016 5:00 Recepte

Auzu putrā slēpjas brīnumains spēks



Foto: Shutterstock.com

Auzu pārslu putra labi ietekmē vielmaiņu


Sastāvdaļas:

2 1/4 glāzes ūdens 

1 glāzes auzu pārslu
1/2 tējk. kanēļa 
1/2 glāzes rozīņu
1/4 glāzes drupinātu valriekstu 
nažagals sāls 
pēc garšas piens, saldais krējums, sīrups vai medus
 
Gatavošana:
Uz straujas uguns uzvāra ūdeni, kuram pievienots sāls. Verdošajā ūdenī ieber pārslas un maisot vāra vēl 5 minūtes. Tad pievieno rozīnes, kanēli, valriekstus, ja vēlas arī pienu vai saldo krējumu, sīrupu vai medu, izmaisa, noņem no uguns un 5 minūtes zem vāka ļauj putrai uzbriest un pilnveidoties. Pasniedz ar pienu un ko saldu. 
 
 Avots: Žurnāls 100 labi padomi



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas