Kefīra pufiņi. Gatavošana pa soļiem 5

 16. septembris 2010 17:00 Recepte


Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija


Kefiram pievienojam olu, sāli, cukuru, sodu, elļu un izsijātus miltus. Visu sajaucam un atstājam siltā vietā uz 30 minūtem.



Tad izrullejam aptuveni 0,5 cm biezumā,

sagriežam ar nazi vai izspiežam ar glāzi

Cepam uz pannas eļļā no abām pusēm.




Beigās apberam ar pūdercukuru.

Sastāvdaļas

1. Milti
3 glāzes
2. Kefīrs
1 glāze
3. Ola
1 gab
4. Cukurs
3 ēd.k.
5. Eļļa
2 ēd.k.
6. Sāls
1/2 tējk.
7. Soda
1/2 tējk.
8. Vaniļas cukurs
pēc vēlēšanās



5 Pievienot komentāru

Kategorijas