Bulgāru zemnieku salāti

 25. jūnijs 2010 17:00 Recepte


Dārzeņus nomazgā. Katru tomātu sadala astoņās daļās, gurķi sagriež šķēlēs, paprikai izņem sēklas un sagriež strēmelēs, sīpolus nomizo un sagriež ripiņās, kazas sieru sagriež kubiņos. Visas piedevas bļodā samaisa. No olīveļļas, citronu sulas, sāls un pipariem pagatavo marinādi un pārlej salātiem, ļauj ievilkties apm. 30 min. Salātus pasniedz garnētus ar olīvēm.

Sastāvdaļas

1. Tomāti
1 kg
2. Svaigs gurkis
1 gab
3. Zaļā parika
3 gab
4. Lieli sīpoli
2 gab
5. Kazas siers
300 g
6. Olīveļļa
1/8 l
7. Trīs citronu sula
8. Sāls, pipari
9. Melnās olīves
200 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas