Sliņķu sautējums

 09. februāris 2010 14:00 Recepte


Foto: Shutterstock.com


Sašķērē kāpostu, sarīvē notīrītus burkānus un sagriež smalki notīrītus kartupeļus.
Malto gaļu ar sīki sagrieztiem sīpoliem un garšvielām sacep. Pielej ūdeni un mazliet pasutina. Lielā traukā dārzeņus ar gaļu samaisa. Liek stikla traukā ar vāku un krāsnī ar 180C aizmirst uz 1,5 stundām.
Pasniedz ar skābu krējumu:)

 

Recepti iesūtīja: Inese Preikša, Kotlešu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Kāposts
1/2 galviņa
2. Liellopu maltā gaļa (liesa)
300 gr
3. Kartupeļi
8 vidēja lieluma
4. Burkāni
5 vidēji lieli
5. Sīpols
2 vidēji lieli
6. Garsviela



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas