Beku kiš - miš

 13. augusts 2009 16:55 Recepte  skatījumi: 13561


Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Bekas notīra, noskalo un liek uz pannas cepties kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem un burkāniem. Kad bekas, burkāni un sīpoli gatavi, pievieno sagrieztus noblanšētos tomātus un visu kopā sautē, beigās pievieno tomātu pastu un vēl nedzudz pasautē. Sanāk fantastiski garšīgi salāti, kurus var ēst gan ar maizi, gan kartupeļiem, gan tāpat - bez nekā.

Garšo superīgi!

Sastāvdaļas

1. Tomātu pasta
2 -3 ēd. karote
2. Dažādas bekas - baravikas, apšu bekas, ozolu bekas, bērza bekas u.t.t.
nav
3. Noblanšēti tomāti
3 - 4
4. Sīpoli, sarīvēti burkāni


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk