Gaileņu - kāpostu kārtojums lauku gaumē

 10. augusts 2009 23:05 Recepte  skatījumi: 4834



Foto: Shutterstock.com


Gailenes notīra, sagriež un apcep sviestā, gandrīz gatavas ar sāli. Tāpat sagatavo kāpostus, smalki sagriež un apcep sviestā uz pannas, gandrīz gatavus ar sāli. Kārto "pīlē" kārtām - kāpostus - gailenes - kāpostus. Visu pārklāj ar skāba krējuma kārtu, apceptiem sīpoliem, sagrieztiem ripiņās. Liek cepeškrāsnī un mērenā siltumā apm 20 min vai uz plīts uz mazas uguns 15 - 20 min, lai izsūt kopā. Pasniedz ar jaunajiem kartupelīšiem, dekorē ar dillēm. Klāt ļoti labi garšo salāti - svaigi gurķīši ar skābu krējumu un zaļumem. LABU APETĪTI!!!!

Sastāvdaļas

1. Svaigs kāposts
vidēja galviņa
2. Sīpoli
4-5 gab
3. Krejums
100-150 g
4. Gailenes
2 litri
5. Dilles
dekorēšanai
6. Sviests
10 - 150 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk