Cepta karpa

 26. jūnijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 7366


Notīrītu, nomazgātu karpu (ar ādu un asakām) sagriež gredzenveida gabalos, ieberž ar sarīvētu ķiploku un sāli. Piemērota lieluma pannā sakarsētā sviestā liek zivs gabaliņus, pārlej ar skābu krējumu un cepeškrāsnī cep 20 - 25 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Karpas
600 g
2. Sviests
40 g
3. Ķiploks
10 g
4. Sāls
5. Skābs krējums
100 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk