Rozā salāti

 25. februāris 2009 21:15 Recepte  skatījumi: 1435



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


Svaigos kāpostus sagriežu strēmelēs, burkānus sarīvēju uz rupjās sakņu rīves, pielieku sāli, cukuru un citronskābi. Nomizoju svaigu bieti un sarīvēju. No bietes izspiežu sulu un piejaucu pie kāpostu un burkānu salātiem. Iznāk garšīgi un burvīgi rozā salāti.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2. Sāls
3. Svaiga sarkanā biete
4. Burkāni
5. Svaigi kāposti


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk