Biešu un sīpolu salāti

 28. janvāris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 1565



Novārītas bietes nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, liek traukā, virs bietēm liek gredzenos sagrieztus sīpolus. Pārkaisa ar pipariem, sāli, cukuru, pārlej ar eļļas un etiķa mērci.

 

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Bietes
400 g
3. Sīpoli
150 g
4. Eļļa
2 ēdamkarotes
5. Citronu sula
6. Zaļumi
7. Cukurs



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk