Makaroni ar šampinjoniem un riekstiem

 28. novembris 2014 21:30 Recepte  skatījumi: 4777

Lai ikdienišķu ēdienu padarītu neparastu, nepieciešama vien izdoma. Te ideja, kā makaronus pārvērst izsmalcinātās pusdienās. 



Foto: Shutterstock.com

Makaroni, šampinjoni un rieksti - lielisks savienojums!


 

Makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Nomizo un sasmalcina sīpolu. Noskalo un sagriež sēnes. Sīpolus nedaudz apcep katliņā sakarsētā eļļā. Pievieno sēnes un nedaudz apbrūnina. Pievieno vīnu un dažas minūtes sautē. Pievieno sinepes, krējumu un sasmalcinātus riekstus. Uzkarsē. Pieliek sāli un piparus. Notecinātus makaronus liek bļodā. Pārlej ar mērci un visu samaisa. Rotā ar pētersīļiem. Mērci var pārliet arī katrai porcijai atsevišķi. Pasniedz ar salātiem un maizi.

Sastāvdaļas

1. Sasmalcināti pētersīļi
1 - 2 ēdk.
2. Saldais krejums
150 g
3. Sinepes
1 tējk.
4. Sausais baltvīns
100 g
5. Eļļa
1 ēdk.
6. Svaigi šampinjoni vai citas sēnes
230 g
7. Sīpols
1 gab
8. Sāls
9. Ūdens
10. Zaļie lentveida makaroni apm.
300 g
11. Sāls
1/2 tējk.
12. Pipari
1/4 tējk.
13. Valrieksti
30 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk