Klasiskā mannā putra - darbadienas rītam!

 02. jūnijs 2015 19:00 Recepte  skatījumi: 18419

Vāram mannā putru!



Mannā putra ar pašu vārītu ievārījumu dos spēku un enerģiju visas dienas garumā.


Pienu uzvāra, pieliek sāli, sviestu, cukuru, pieber mannu un, nepārtraukti maisot, briedina apmēram 10 minūtes. Pasniedz karstu ar kausētu sviestu un pienu vai atdzesētu ar dzērveņu mērci vai zemeņu ievārījumu.

Recepte no grāmatas: Ņ. Masiļūne, A. Pasopa Latviešu ēdieni, R., Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Sviests
10 gr
3. Piens
200 gr
4. Manna
40 gr
5. Cukurs



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk