Vārām spēka putru! Auzu pārslu putra ar ābolu mērci

Pagatavo savas ģimenes rīta putrai gardu ābolu mērci!

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Putra brokastīs ir viena no labākajām rīta ēdienu izvēlēm!

Ābolus sagriež plānās šķēlītēs. Uz pannas liek 50 g sviesta, sakarsē; uzmanīgi apgrozot, no abām pusēm apcep ābolu šķēlītes. Samazina uguni, uzkaisa 2 ēdamkarotes cukura un nedaudz kanēļa, maisot karsē, līdz cukurs izkūst un sāk karamelizēties, pielej mazliet ūdens, izmaisa. Pienā izvāra pilngraudu auzu pārslu putru. Liek šķīvjos, pārlej ar ābolu mērci.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Piens
  • Sviests - 50.g
  • Kanēlis
  • Cukurs - 2.ēd.k.
  • Vidēji lieli āboli - 2.gab
  • Pilngraudu auzu pārslas