Baraviku mērce

 29. janvāris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 18834



Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


 

Katliņā izkausē sviestu, ieber miltus, sabrūnina. Maisot mērci, lēnām pievieno saldo krējumu, garšvielas un ieber smalki sagrieztas baraviciņas. Vāra apmēram 10 minūtes. Beigās pievieno skābo krējumu, uzvāra. Pasniedz karstu pie gaļas un/vai kartupeļu ēdieniem.

Sastāvdaļas

1. Pipari
2. Lauru lapas
3. Milti
1 ēd.k.
4. Skābs krējums
1 glāze
5. Sviests
1 ēd.k.
6. Baravikas
1 kg
7. Sāls



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk