Izstādē “Bērnu pasaule” Ķīpsalā bērni varēs satikties ar Tutas draudzeni Lapsu un Feneku

Tikšanās ar iemīļoto Tutu un populāro sunīti Loti, aizraujošas aktivitātes Bērnu pilsētiņā, leļļu izrādes, glābēju mašīnas Drošības kvartālā, bērnu un grūtnieču preces un pakalpojumi, vērtīgas speciālistu konsultācijas vecākiem – to visu 27. un 28. aprīlī piedāvās ģimeņu un jauno vecāku iemīļotā izstāde “Bērnu pasaule 2024” Ķīpsalā.
Tuta kopā ar saviem draugiem – Lapsu un Feneku – Ķīpsalā viesosies 28. aprīlī plkst.11.00.

FOTO: Publicitātes foto

Tuta kopā ar saviem draugiem – Lapsu un Feneku – Ķīpsalā viesosies 28. aprīlī plkst.11.00.

Tikai divas dienas Latvijas un arī ārzemju ražotāji un tirgotāji Ķīpsalā piedāvās

 visu nepieciešamo topošajām māmiņām, dažādas preces jaundzimušajiem, mazuļiem un lielākiem bērniem par izdevīgām cenām. Vienuviet varēsi iepazīt “Hebe”, “Tiny Bannny”, “Mimikid”, “Troll Smiltene”, “Brillante”, “Bencha  Mode”, “Mr. Banny Shop”, “BabyMar”,  “Kids Outlet”, “NordBaby”, “Lat Eko Food”, “Lat food LP”, “Herba Humana” un daudzu citu uzņēmumu jaunumus. Turklāt izstādes dalībnieki būs sagatavojuši arī atlaides un pārsteigumus! 
 

Satiec bērnu iemīļotā seriāla “Tutas lietas” varoņus!

Bērni abās izstādes dienās Ķīpsalā varēs sasveicināties un nofotografēties ar Tutas draudzeni Lapsu. Bet īpaši prieka brīži mazajiem “Tutas lietas” faniem ir gaidāmi svētdien, 28. aprīlī plkst.11.00, kad Tuta kopā ar saviem draugiem – Lapsu un Feneku – viesosies Ķīpsalā, lai kopīgi izkustētos, darbotos un lēktu jautros piedzīvojumos. “Bērnu pasaule” darbosies arī “Tutas lietu” veikaliņš, kurā būs pieejamas ne tikai bērnu jau iemīļotās rotaļlietas, bet arī pavisam jauni produkti.

 

Bērniem svētki divu dienu garumā! 

Kamēr vecāki iepirksies un konsultēsies ar speciālistiem, bērni no visas sirds varēs mesties radošās apvienības “Pasaku Nams” piedzīvojumu, rotaļu un prieka virpulī! Bērnu pilsētiņā mazie apmeklētāji varēs vērot leļļu teātri ar “Ilzes” lellēm, cirka studijas priekšnesumus, triku meistaru Valdemāru, ziepju burbuļus, deju divkaujas, zumbas meistarklasi kopā ar Rolandu Bartaševicu, modes skati, klausīties slavenību lasītas pasakas un uzdziedāt kopā ar mazajiem māksliniekiem no pazīstamām bērnu grupām un studijām. Turpat līdzās būs iespēja ļaut vaļu fantāzijai, zīmējot uz smilšu lampām. Savukārt pašiem mazākajiem sestdien, 27. aprīlī plkst.11.30, notiks bēbīšu rāpošanas sacensības! 

 

Reklāma
Reklāma

 

27. un 28. aprīlī  plkst. 11.00 – 16.00 Ķīpsalā viesosies populārā sunīte Lote un mušiņa Ruta no Lotes zemes Igaunijā! Vēl “Bērnu pasaulē” būs arī “Activepark” atrakciju laukums, kurā bez maksas varēs uzspēlēt minigolfu, izbraukt ar mini BMX un iziet labirintu. 

 

Uzzini par biļetēm un izstādi kopumā mājaslapā www.bt1.lv/bernupasaule.

Izstādes darba laiks:
27. aprīlī 10.00–18.00
27. aprīlī 10.00–17.00

Saistītie raksti