Trešdien IKEA Zviedru restorānā Jauno vecāku rīts. Šīs nedēļas sarunas tēma: droša māja un pirmās palīdzības sniegšana zīdainim

IKEA Zviedru restorānā trešdienās notiek Jauno vecāku rīti. Šajā trešdienā, 10. martā, no plkst. 10.30-11.30, notiks saruna ar vecāku pediatru Mareku Marčuku – par to, kā iekārtot zīdainim drošu vidi un kā sniegt mazulim pirmo palīdzību, ja nelaime tomēr ir notikusi.
Vecākiem ir būtiski zināt, kā sniegt pirmo palīdzību bērnam, ja nelaime tomēr ir notikusi. Nodarbības Jauno vecāku rītu ietvaros apmeklējamas bez maksas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vecākiem ir būtiski zināt, kā sniegt pirmo palīdzību bērnam, ja nelaime tomēr ir notikusi. Nodarbības Jauno vecāku rītu ietvaros apmeklējamas bez maksas.

Trešdien, 10.aprīlī, nodarbības temats: Zīdainim droša māja un pirmās palīdzības sniegšana, ja notikusi nelaime. 

 

Latvijā ir vieni no augstākajiem bērnu traumatisma rādītājiem visā Eiropas Savienībā – bērni smagi cieš un pat mirst no sadzīvē gūtām traumām. Daudzas no šīm nelaimēm var novērst, ja vecāki un citi bērnu aprūpētāji ir savlaicīgi informēti par riskiem, kas apdraud zīdaiņus un mazus bērnus. Kā iekārtot bērnam droši vidi jau no viņa pirmajām dzīves dienām? 

Kā sniegt pirmo palīdzību, ja nelaime tomēr ir notikusi? Lai pieteiktos nodarbībai, spied ŠEIT.

Reklāma
Reklāma

Nodarbību vada: pediatrs Mareks Marčuks. Piedalīsies arī IKEA bērnu preču nodaļas vadītāja Asole Danosa, iepazīstinot ar veikalā pieejamo aprīkojumu drošas mājas iekārtošanai.

IKEA Jauno vecāku rīti notiek sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”.

Pasākums paredzēts IKEA Family kluba biedriem kā pateicība par lojalitāti. Iestāšanās IKEA Family klubā ir bez maksas un pieteikties tajā vienkāršā veidā varēs arī uz vietas Jauno vecāku rītā. 

Saistītie raksti