Ziemas konkursi, dāvanas un akcijas lasītājiem!

Iepirkšanās tests, dāvanu saiņošanas ideju konkurss, vērtīga diskusija par bērnu drošību, lietojot mobilo telefonu – aicinām tevi iesaistīties šajās un citās mammamuntetiem.lv organizētajās aktivitātēs.

Piedaloties bērnu joku konkursā, balvā var saņemt piparkūku formiņu komplektu un attīstošu prāta spēli!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedaloties bērnu joku konkursā, balvā var saņemt piparkūku formiņu komplektu un attīstošu prāta spēli!


1.    Dalība vērtīgā diskusijā, lai izstrādātu vadlīnijas par to, kas jāzina, lai bērnam mobilo telefonu būtu droši lietot. Diskusijā aicināti piedalīties vecāki ar bērniem vecumā no 6-10 gadiem, lai kā lielie, tā mazie dalītos pieredzē par mobilā telefonu lietošanu. Jāatzīmē – dalība diskusijā ir bez maksas, un kā vecāki, tā bērni par piedalīšanos saņems dāvanas:).
Kas tev jādara: sūti savu pieteikumu dalībai diskusijā uz inga@mammam.lv, norādot bērna vecumu un savu kontaktinformāciju. Diskusijā dalībnieku skaits ir ierobežots – aicinām pieteikties 10 vecākus ar bērniem.
Kā notiks diskusija: Diskusijas laikā bērni un vecāki strādās atsevišķās telpās – vecāki dalīsies savā pieredzē par problēmām/izaicinājumiem, ar kuriem ir saskārušies, nopērkot bērnam pirmo telefonu un to risinājumiem, kā arī uzzinās daudzas svarīgas lietas par bērnu drošību. Savukārt bērni atraktīvajā formā tiks iesaistīti sarunā par telefona lietošanu ikdienā - kādiem nolūkiem to izmanto, cik bieži, cik ilgi, kādas funkcijas nepieciešamas visvairāk utt.
Norises laiks: ceturtdien, 6. decembrī, pl. 18:00, plānotais ilgums – viena stunda.
Vieta: Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā), mammamuntetiem.lv redakcijā.
Dāvanas ikvienam: Vecākiem dāvāsim dāvanu karti Ls 10 vērtībā no “Gudro Sievu skolas”, bērniem – izglītojošas grāmatas.
Vairāk uzzini rakstā Vai tu zini, ko tavs bērns dara telefonā?

lielveikals e-maxima.lv
2.    Piesakies interneta lielveikala www.e-maxima.lv iepirkšanās testam, lai izmēģinātu pakalpojumu - produktu piegāde mājās! Trīs lasītājiem dāvāsim iespēju Ls 30 vērtībā iepirkties pirmajā interneta lielveikalā www.e-maxima.lv.
Kas tev jādara: ja tu dzīvo Rīgā, Jūrmalā, Mārupē, Ķekavā, Garkalnes novada Amatniekos, Baltezerā, Langstiņos, Priežlejās, Sunīšos vai Sužos, piesakies iepirkšanās testam, līdz 9. decembrim rakstot uz audra@mammam.lv.
Vairāk par akciju uzzini ŠEIT.


3.    Dāvanu saiņošanas ideju konkurss, kurā katru nedēļu apbalvojam trīs radošākos dalībniekus!
Kas tev jādara: iesūti savas idejas aprakstu un bildes, kā skaisti var iesaiņot vai noformēt dāvanu – vienalga, vai tā ir grāmata, paša darīta konservu burciņa vai vīna pudele. Ideju iesūti līdz 18. decembrim, rakstot uz redakcija@mammam.lv vai pievieno to ŠEIT.
Balvas: Katru trešdienu apbalvojam trīs uzvarētājus! Balvās dāvanu maiss no "Very Berry", kurā ir cidoniju morss, rabarberu sīrups, upeņu 100% sula, smiltsērkšķu 100% sula un dzērvenes pūdercukurā.
Līdz šim konkursam iesūtītās idejas skati sadaļā Svētki un atpūta -> Dāvanas un saiņošana
Vairāk uzzini rakstā Dāvanu saiņošanas ideju konkurss kopā ar Very Berry

4. Balso par, tavuprāt, skaistākajiem “Crocs” apavu modeļiem un piedalies izlozē - viens laimīgais saņems “Crocs” apavu pāri! Balsot varēs līdz 17. decembrim (ieskaitot). Uzvarētāju paziņosim 18. decembrī. Katru dienu "Stila balsojumā" tev ir iespēja nobalsot trīs reizes.

Reklāma
Reklāma


5.   Iesūti savu recepti, kā ar dabiskiem līdzekļiem atvairīt saaukstēšanos un uzveikt jau piezagušos puņķīti un klepu!
Kas jādara: līdz 9. decembrim iesūti tautas recepti pret saaukstēšanos, ko esi licis lietā un kas ir labi palīdzējusi tev un tavai ģimenei. Savas idejas sūti uz aija@mammam.lv vai pievieno ŠEIT.
Balvās: trīs uzvarētājiem balva Ls 40 vērtībā no SIA „Silvanols” – dabīgi līdzekļi ģimenes veselībai - Faringo spray, Laringo spray, Silvasan, Rinogēls+, Bronhosil, Imunosil-20, Relaxen balzāms, Relaxen caps, Griposan balzāms, Visan Lutein, Silvanols zivju eļļa.
Vairāk par konkursu uzzini ŠEIT.


Attīstošas spēles bērniem.
6.    Bērnu joku konkurss – ja decembrī iesūtīsi savu bērnu jokus un jautros izteicienus, varēsi saņemt divas balvas! 1. balva - uzvarētājam būs iespēja izvēlēties vienu no www.kokmaizites.lv spēlēm. 2. balva - virtuves piederumu veikala "RITO" dāvanu komplekts - piparkūku formiņas košās krāsās, ziemassvētku eglītes veidošanas komplektiņu, kā arī dekorēšanas zīmuli ar dažādiem uzgaļiem – ļaujiet vaļu bērna fantāzijai.
Kas jādara: iesūti sava bērnu joku līdz 31. decembri (ieskaitot). Joku iesūti ŠEIT.
Vairāk par joku konkursu uzzini rakstā Bērnu joku konkursā decembrī Ziemassvētku cienīga balva
 

Ir vērts nepaslinkot un piedalīties!