Joku konkursā decembrī Ziemassvētku cienīga balva. Piedalies!

Novembrī joku uzvarētājus ar skaistām balvām lutina "Fantasy Park" un jaunā dziesmu izlase "Vislabākās Ziemassvētku dziesmas pašiem Mazākajiem", savukārt par decemba jokotāju apbalvošanu rūpējas "RITO" un "Kokmaizītes".

Kokmaizītes pircējiem piedāvā ne tikai interesantas spēles, bet arī savu īpašo svētku kartiņu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Kokmaizītes" pircējiem piedāvā ne tikai interesantas spēles, bet arī savu īpašo svētku kartiņu.

Par novembra mēneša labāko pasludinām joku, ko iesūtījusi Lāsma Lāsmiš "Visiem būs lentīte Latvijas karoga krāsās, es kā ārzemnieks jutīšos...".

Lūk, joks!
Skolā paredzēta "Patriotu nedēļa". Dāvids (7 g. v.) iepriekšējā vakarā jautā: "Mammu, tu man sagādāji lentīti Latvijas karoga krāsā?" Mamma: "Vai, dēļiņ, pavisam aizmirsu, bet rīt noteikti sagādāšu un nākošajā diena tev būs..." Dāvids: "Jā, jā, visiem būs, bet es tā kā tāds ārzemnieks jutīšos..."


BALVĀ:
skaista dāvana no "Fantasy Park" – iespēja visai ģimenei atpūsties, spēlējot boulingu un/vai biljardu 40 LVL vērtībā. Kā arī jaunā "MicRec" mūzikas izlase "Vislabākās Ziemassvētku dziesmas pašiem Mazākajiem".

 

Kā solījām, novembrī būs 3 uzvarētāji. Tāpēc jauno "MicRec" mūzikas izlasi "Vislabākās Ziemassvētku dziesmas pašiem Mazākajiem" saņem arī Liene Reiziņa par joku "Par ko strādā? Par naudiņu!"

un Rinalda & Mārtiņš par pārdošanas un dāvanas joku.

Lasi un smejies!
Ģirts (4 g.) braukājas ar māšīnām. Prasu uz kurieni tad viņš brauc. Ģirts: "Uz darbu." Es: "Par ko tad tu strādā?" Ģirts: "Par naudiņu"


Ar Mārtiņu (4 gadi) runājam par pirkšanu, pārdošanu un naudas lietām. Jokodamies saku, ka viņu pārdošu, uz ko Mārtiņs atbild: "Mani nevar pārdot, es esmu tava dāvana!"

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Reklāma
Reklāma

Kādu balvu saņems decembra jautrākais jokotājs?

Konkursa uzvarētājam būs iespēja izvēlēties vienu no www.kokmaizites.lv spēlēm.

 

 

 

Un svētku noskaņai trauku, virtuves piederumu  un dāvanu veikals "RITO" dāvā brīnišķīgu kopā būšanas dāvanu komplektu no "Tescoma". Piparkūku formiņas košās krāsās ar bērniem interesantām formām, ziemassvētku eglītes veidošanas komplektiņu, kā arī dekorēšanas zīmuli ar dažādiem uzgaļiem – ļaujiet vaļu bērna fantāzijai.


 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Decembra mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. decembrim (ieskaitot).