Piedalies konkursā par efektīvāko tautas recepti saaukstēšanās gadījumā

Kā ar tautas metodēm cīnīties pret rudens/ziemas bargāko ienaidnieku – saaukstēšanos? Un kā cīnīties, ja slimība ir jau klāt? Aicinām padalīties ar savām zināšanām, receptēm, kā nesaslimt, bet, ja nu tomēr gadījies saķert kādu vīrusu, kā bez ķīmiskiem medikamentiem tapt atkal veseliem. Konkurā vari piedalīties līdz 9. decembrim.

Gards citronu dzēriens. Rutki ar medu. Kāda ir tavas ģimenes īpašā pretsaaukstēšanās recepte?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gards citronu dzēriens. Rutki ar medu. Kāda ir tavas ģimenes īpašā pretsaaukstēšanās recepte?

Mammamuntetiem.lv sadarbībā ar farmācijas uzņēmumu SIA "Silvanols" organizē konkursu, kā ar tā dēvētajām tautas metodēm vislabāk cīnīties pret iesnām, klepu, laušanas sajūtu kaulos un citiem saaukstēšanās simptomiem.

 

Aicinām iesūtīt savas idejas, padomus, pieredzi, kā konkrētā recepte un kādos gadījumos palīdzējusi tev un tavai ģimenei. Pie receptes noteikti būtu jāpievieno arī ieteikums, vai to var izmantot bērni, grūtnieces, veci cilvēki. Visas jūsu iesūtītās noderīgās receptes apkoposim vienā rakstā, un tās komentēs arī ārsts.

 

Konkursā tiks noteikti trīs uzvarētāji, kuri tiks pie SIA "Silvanols" sarūpētām dāvanām.

Dāvanu grozā atradīsi dabas veltes no SIA "Silvanols" visai ģimenei - Faringo spray, Laringo spray, Silvasan, Rinogēls+, Bronhosil, Imunosil-20, Relaxen balzāms, Relaxen caps, Griposan balzāms, Visan Lutein, Silvanols zivju eļļa. Balvas aptuvenā vērtība - 40.00 LVL.

Pirms zāļu lietošanas uzmanīgi izlasi lietošanas instrukciju.

Zāļu nepamatota lietošana var būt kaitīga veselībai.

Reklāma
Reklāma


Receptes var iesūtīt līdz 9.decembrim, ieskaitot. Tavas pamācības cīņā pret saaukstēšanos gaidīsim uz epastu – aija@mammam.lv, varat tās pievienot pie komentāriem vai ŠEIT! Uzvarētājus noteiks redakcija, vērtējot nevis iesūtīto padomu skaitu, bet kvalitāti.

 

SIA "Silvanols" ir farmācijas uzņēmums, kas dibināts 1994. gada 8. decembrī. Uzņēmuma dibinātāja ir ķīmijas profesore Ieva Leimane jaunizveidoto uzņēmumu nodēvēja par godu izcilā latviešu ķīmiķa Augusta Ošiņa atklājumam. Leimane izstrādāja unikālu ūdenī šķīstošo gēlu pamatni, uz kura bāzes 1995.gadā tika radīti pirmie "Silvanols" oriģinālprodukti: "OSTEOGELS®", "RINOGELS®" un "TROMBOGELS®".

 

"Silvanols" patlaban piedāvā unikālu oriģinālproduktu klāstu - bezrecepšu medikamentus, medicīnas preces, uztura bagātinātājus, kopumā vairāk nekā 70 dažādu produktu. Uzņēmuma piedāvātajā produktu klāstā ir medikamenti un uztura bagātinātāji bērnu, topošo māmiņu un vīriešu veselībai, aknu, acu veselībai, sirds un asinsvadu sistēmai, gremošanas sistēmai, muskuļiem un skeletam, pret saauakstēšanos un citām kaitēm. 

 

Ieskaties: www.silvanols.lv