Atklājām! Divi slaida auguma noslēpumi, ko jāzina katrai!

Kura gan var pavisam godīgi pateikt, ka nekad mūžā nav mēģinājusi notievēt? Aptaujas liecina – par slaidāku augumu sapņo katra otrā sieviete! Tāpēc nav brīnums, ka žurnālos un internetā lasāmi neskaitāmi padomi, kā lieko svaru zaudēt. Bet kā zināt, kura no daudzajām diētām ir piemērota tieši tev? 
Aptaujas liecina – par slaidāku augumu sapņo katra otrā sieviete!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aptaujas liecina – par slaidāku augumu sapņo katra otrā sieviete!

 

Pirmais noslēpums – ēd atbilstoši tieši savam ķermeņa tipam

 

Vai zināji, ka viena un tā pati diēta dažādiem cilvēkiem iedarbojas atšķirīgi? Diviem cilvēkiem sasniegt līdzīgus rezultātus ar vienu un to pašu diētu ir neiespējami pat tad, ja viņi ir identiskie dvīņi! Pētot šo fenomenu, amerikāņu zinātnieks Viljams Šeldons jau 40. gados atklāja, ka tas, kā zaudējam svaru, ir tieši atkarīgs no ķermeņa uzbūves tipa. Šeldons izdalīja trīs tipus – ektomorfo, mezomorfo un endomorfo. Lielākā daļa pasaules diētu balstās uz šiem 3 ķermeņa tipiem. Tomēr mūsdienu zinātniekiem ir izdevies pierādīt, ka ķermeņa tipu un apakštipu iedalījums ir krietni sarežģītāks. Turklāt katrs no šiem apakštipiem uz noteiktiem pārtikas produktiem un uzturvielu grupām var reaģēt radikāli pretēji! 

 

Kamēr vienam ķermeņa tipam ogļhidrāti veicina tauku sadegšanas procesu un veselīgu vielmaiņu, citam ķermeņa tipam tie paši ogļhidrāti var aptādināt vielmaiņu uz vairākām stundām. Vienam ķermeņa tipam būs raksturīgi veidot tauku rezerves, bet cits visus uzņemtos taukus izmantos kā enerģijas avotu un neveidos rezerves. 

 

Zane (22): “Tāda apaļīga esmu bijusi kopš sevi atceros, tāpēc vienmēr īpaši piedomāju, ko ēdu. Bet, pat ēdot visu to pašu, ko manas tievākās draudzenes, es pieņēmos svarā, kamēr viņas – nē. Mēģināju dažādas diētas, bet bez ievērojamiem rezultātiem. Jutos ļoti slikti. Bija apnicis mūžīgi būt “tai resnajai” starp savām draudzenēm…”

 

Tieši šo atšķirību dēļ neviena diēta, kas nav sastādīta tieši tev, nevar garantēt pozitīvu rezultātu. Lai zaudētu svaru ātri un nekaitējot veselībai, ēdienkartei jābūt pielāgotai tieši tava ķermeņa īstajam tipam. Tikai tādā veidā tas, ko, kad un cik daudz tu ēd, palīdzēs tavam organismam maksimāli sadedzināt kalorijas un nomest kilogramus!

 

Otrais noslēpums – ēd atbilstoši savai vielmaiņai

 

Mūsu mammu un vecmammu laikos sievietes jau pavisam drīz pēc dzemdībām bija atkal formā, pat  īpaši nepievēršot tam uzmanību. Taču laiki ir mainījušies – ģenētiski modificēta un mākslīgi uzlabota pārtika, ar izplūdes gāzēm un piesārņots gaiss, ūdens. Nemaz nerunājot par elektroierīču radīto magnētisko lauku – tā ietekme uz organismu tiek vēl tikai pētīta! Tāpēc nav jābrīnās, ka tik daudzas sievietes ar liekajiem kilogramiem cīnās vēl vairākus gadus pēc bērna piedzimšanas, savukārt citas savu figūru tā arī nekad neatgūst. Tas, kas kādreiz tika uzskatīts par normu, mūsdienās ir retums!

 

 

Reklāma
Reklāma

tievēšana diētaAgnese (36): “Kad pirms diviem gadiem piedzima meitiņa, par kilogramiem domāju vismazāk. Mamma stāstīja, ka viņai pēcdzemdību svars pazuda vien pāris nedēļu laikā. Paļāvos uz iedzimtību un cerēju, ka man būs tāpat. Bet tā nenotika. Pirmā gada laikā svars pat mazliet kāpa. Likās – es pieņēmos svarā pat tikai paskatoties uz ēdienu! Tagad saprotu, ka mana lielākā kļūda bija – es ēdu tāpat kā pirms grūtniecības. Bet mans organisms taču bija mainījies!”

 

 

Izpildi testu un uzzini, kas jāēd tev, lai mainītu savu vielmaiņu.

 

Tikai individuāli sastādīta diēta ļaus apturēt tauku uzkrāšanos un uzņemt ogļhidrātus tieši tava ķermeņa bioritmam piemērotā laikā, reizē ar vielmaiņu veicinošiem pārtikas produktiem. Turklāt tam nav nepieciešamas dārgas analīzes vai diagnostika, pietiek ar atbildēm uz jautājumiem, kas atklāj tavu ikdienas paradumu nianses!

 

Ko darīt?

Ja sapņo par skaistu augumu un labu veselību, aizmirsti par diētām, kas piedāvā zaudēt svaru tieši tāpat kā tūkstošiem citu cilvēku visā pasaulē! Paļauties, ka citiem piemērota diēta derēs arī tev, nozīmē likt uz spēles savu veselību un izskatu! Ja vēlies azartu, piedalies loterijā, bet neriskē ar savu augumu. Tikai diēta, kas radīta speciāli Tavai ķermena uzbūvei, vecumam un svarīgiem dzīves notikumiem, sniegs tev vislabāko rezultātu!

 

Zane (22): “Tagad, pēc diētas pabeigšanas, saprotu, ka agrāk ēdu tieši pretēji tam, kā vajadzīgs manam ķermeņa tipam. Ievērojot vienkāršus norādījumus, tikai nedēļas laikā man izdevās tas, kas kādreiz likās neiespējami – es notievēju par 6 kilogramiem!”

 

Agnese (36): “Tikai nedēļas laikā esmu zaudējusi jau 5 kilogramus, kas priekš mana auguma ir daudz. Beidzot atkal esmu pārliecināta par savu izskatu – tas ir tik patīkami!”


StockholmHealth.com piedāvā unikālu notievēšanas metodi, kas kopš pagājušā gada jūlija ir pieejama arī Latvijā. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Turklāt visā notievēšans programmas laikā bez maksas pieejamas arī StockholmHealth.com notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas. Labie rezultāti un veselīga vielmaiņa saglabājas arī pēc notievēšanas programmas beigām.

 

Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth.com (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa – 9.95 eiro).

 

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz StockholmHealth.com