Kā atgūt formu pēc bērniņa dzimšanas? Limfodrenāžas masāža tikai par 2 EUR!

Bērniņš nu ir klāt, bet ķermenis vairs neizskatās tā kā gribētos? Viena no lieliskām metodēm, kā atgūt savu pirmsdzemdību ķermeņa formu, ir limfodrenāžas masāža. Ko tas nozīmē un kā tas notiek, stāsta "Studio Figura". Svarigi! Mammamuntetiem.lv lasītājām līdz 9.martam piedāvājam apmeklēt nodarbību tikai par 2 EUR!

Limfodrenāžas masāža plus veselīgs dzīves veids! Foto: studiofigura.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Limfodrenāžas masāža plus veselīgs dzīves veids! Foto: studiofigura.lv

Bērniņa gaidīšana ir intīms un maigs laiks sievietes dzīvē, tomēr bieži vien pēc bērniņa piedzimšanas jaunās māmiņas nav apmierinātas ar sava ķermeņa izmaiņām - liekais svars, celulīts vai strijas. Daudzām jaunajām māmiņām šīs problēmas ir svešas, tomēr citas cīnās no visa spēka, lai atgūtu savu iepriekšējo formu.

Kamēr mazo brīnumu barojam ar krūti, nevajadzētu aizrauties ar īpašām diētām. Un pēc aktivām nodarbībām mammas nereti jūtas fiziski "izpumpējušās". Lielisks risinājums ir limfodrenāžas masāža ar fitnesa elementiem.

Kāpēc limfodrenāžas masāža un ko tas nozīmē?

Limfa ir šķidrums, kas lielākoties sastāv no ūdens un cirkulē cilvēka limfātiskajā sistēmā, un ir piepildīts ar šūnu darbības atkritumiem. Kaitīgās vielas no mūsu organisma iekļūst limfā, ko varētu dēvēt arī par ķermeņa kanalizāciju. Limfa cirkulē caur limfmezgliem, kas atrodas dažādās ķermeņa vietās (padusēs, kaklā, cirkšņos), filtrē un aiztur mikrobus un citus kaitīgos savienojumus. Taču jāņem vērā, ka limfas kustība ir diezgan lēna,jo to pa organismu dzenā nevis sirds, bet muskuļu darbība un tā ir tiešā veidā saistīta ar elpošanu un kustībām. Nepareiza ēšana, mazkustīgs dzīvesveids, kaitīgie ieradumi nelabvēlīgi ietekmē audu un šūnu veselību, tādejādi papildus noslogojot limfātisko sistēmu. Toksīni un šlakvielas uzkrājas limfā, savukārt ar gadiem limfas attece kļūst lēnāka un šķidrums sāk uzkrāties audos – liekais svars, celulīts, maisiņi zem acīm, tas viss rodas traucētas limfas plūsmas dēļ.

Lai limfas atteci paātrinātu un stimulētu, dienā ir jānostaigā vismaz 10 kilometri vai arī jāizvēlas citas metodes. Viena no šīm metodēm ir Studio Figura piedāvātā masāža ar Roll Shaper trenažieri.

Stunda uz masāžas trenažiera pielīdzināma 3 stundām manuālās masāžas. 

Tas saistīts gan ar kaloriju patēriņu, gan iegūto rezultātu. Turklāt, trenažieros uzstādītās infrasarkano staru lampas masāžas laikā silda ķermeni un veicina svīšanu. Fitnesa elementi padara masāžu vēl intensīvāku, tāpēc jo īpaši svarīgi ir procedūras laikā un pēc tās, dzert ūdeni.

Masāžu biežums ir atkarīgs no sievietes  noteiktā mērķa, kuru viņa vēlas sasniegt. Ja sieviete vēlas tikai uzlabot savu veselību un tonizēt ķermeni, tad ir ieteicams divas nedēļas apmeklēt masāžu divas reizes nedēļā un pēc tam vienu reizi nedēļā. Ja mērķis ir figūras uzlabošana, celulīta samazināšana, ādas uzlabošana, tad ir ieteicams masāžu veikt trīs reizes nedēļā, izejot divdesmit masāžu kursu. Lai saglabātu iegūto rezultātu, tiek ieteikts turpināt veikt masāžu vienu reizi nedēļā. Iegādājoties masāžas abonementu, klients ietaupīs naudu un arī rezultāts būs ilglaicīgāks.

Teicami rezultāti ir sasniedzami, ja masāža tiek kombinēta ar vingrošanu un veselīgu, sabalansētu uzturu.

Šī kombinācija sniedz lieliskus rezultātus, jo vingrošana nostiprina iekšējos muskuļus, savukārt masāža stimulē ārējos muskuļus. Ar trenažieri veiktā limfodrenāžas masāža ir ļoti efektīga kāju augšstilbu iekšējo daļu, vēdera un roku tvirtuma uzlabošanai un apmēru samazināšanai.

Pirms masāžas kursa uzsākšanas vienmēr rekomendējam apspriesties ar savu ārstu, māmiņām neilgi pēc dzemdībām ar savu ginekologu.Limfodrenāža nav ieteicama, ja ir augsts asinsspiediens, iekaisuma procesi vēnās vai artērijās, izteikta vēnu varikoze, vēnu tromboze, lokālas ādas infekcijas,onkoloģiskas saslimšanas, pēcoperāciju (arī ķeizargrieziena) periodā.

Reklāma
Reklāma

Limfodrenāžas masāža būs lietderīga jebkurā vecumā, jo katra sieviete grib būt vesela, laimīga,un veiksmīga.

 

"Studio Figura" Āgenskalnā piedāvā māmiņām, kurām ir bērniņi līdz 6 gadu vecumam, 8 reižu abonementu par īpašu cenu - 85 euro, kā arī

portāla mammamuntetiem.lv lasītājām līdz 9.martam piedāvājam iepazīšanās nodarbību par 2 euro, ierasto 8 euro vietā.

 

 

"Studio Figura" atrodas Āgenskalna ielā 29, 2.stāvā. 

Pirms nāc uz nodarbību, lūdzu piezvani un pieraksties: 

Telefona nr. 29 456 522 

e-pasts: studija@studiofigura.lv 

 

Klientu ērtībām ir arī bezmaksas stāvvieta klientiem.