Tomātu aukstā zupa

Patlaban laika apstākļi ir tādi, ka no ēdiena gribas baudīt vien kaut ko atspirdzinošu. Ziemas karstās zupas uz laiku jāaizmirst, tagad jāēd aukstās...

Tomātu aukstā zupa

FOTO: Shutterstock.com

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 1 kg tomātu
  • 2 l kefīra
  • dilles
  • sīpolloki
  • sāls


Gatavošana

  1. Nomizo tomātus un saberž tos uz smalkas rīves vai blenderī. 
  2. Pielej kefīru, pieber sasmalcinātas dilles un sīpollokus. 
  3. Visu kārtīgi samaisa un pievieno sāli pēc garšas.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, ko piekož klāt vēsajai zupiņai.

 

Reklāma
Reklāma

Recepte un foto no žurnāla gardēžiem "Saimniece" (2012/06).

Saistītie raksti