Aukstā zupa ar paniņām

Tas brīdis ir klāt! Laiks galdā celt auksto zupu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zupai pievieno daudz zaļumu, lai tā ir vitamīniem bagāta!

Nepieciešams:

Marinētas bietes  puslitra burciņa

Vārītas olas 4gab.

Svaigi gurķi

Žāvēta cauraugusi cūkgaļa

Paniņas  2litri

Buljons (aromātisks liellopu gaļas buljons)  1 kubiciņš

Sīpolloki

 

Dilles

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Liek katliņā bietes, klāt sagriež (kubiņos) olas, gurķus, žāvētu gaļu, sīpollokus, dilles. Pievieno paniņas un buljonu. Visu apmaisa, liek ledusskapī atdzist. Pasniedz atdzesētu.

 

Iesūtījusi: Žanna Pērkone, Auksto zupu olimpiādes dalībniece

 

Sastāvdaļas