Internetveikals www.mimigalery.com – STILĪGĀM meitenēm!

Vai  Jums ir apnikušas parastās matu lentas, bantes un gumijas, gribas kaut ko Stilīgu un ROZĀ ir Jūsu mīļākā  krāsa – tad  www.mimigalery.com  ir Jūsu atradums!

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Internetveikals www.mimigalery.com  – krāsainas lietas  mazajām Princesēm, Mammām, Krustmāmiņām.....un varbūt tieši TEV!!!
Šis internetveikals ir radīts ar  īpašu attieksmi  un mīlestību pret  mūsu mazajām meitenītēm Princesītēm un nākamajām Dāmiņām, jo stila izjūtu bērnos var ieaudzināt jau no bērnības. Aplūko preču FOTOGALERIJU!

Mammas ar meitiņām tagad kopā internetā var izvēlēties interesantas matu sprādzes, elastīgās matu lentas, jautras matu stīpiņas un tām pieskaņotus tutu-princešu svārciņus un citu aksesuārus. Draugiem un draudzenēm šī ir ideāla vieta dāvanu atrašanai – līdz 10 latiem te var iegādāties pat 2 dāvanas. Un vēl viens ļoti patīkams sīkums – pirkuma piegāde ir BEZMAKSAS un notiek 2-3 dienu laikā ar Latvijas pasta starpniecību visā Latvijas teritorijā.


www.mimigalery.com  topa produkts ir MiMiV matu aksesuāru līnija ar  kristāliem (rokudarbs ražots Latvijā), kura  jau stabili ir iekarojusi  pircēju mīlestību un ir nopērkama bērnu un stila lietu veikalos Latvijā: Mini Mode, Grāmatu Karuselis, Mondolini, galerija Istaba, Mans Enģels...... MiMiV matu sprādzes veikalos  var atpazīt pēc zelta stenda, kurās tās izstādītas.


Matu sprādzes ir patiešām īpašas, ne tikai sava stila, bet arī noformējuma dēļ, jo katrs MiMiV matu sprādžu komplekts nopērkams komplektā ar zelta dāvanu maisiņu un ir jau gatava svētku dāvana.

Reklāma
Reklāma


Interesantos MiMiV matu aksesuārus no mazajām Princesēm ir iecienījušas aizņemties arī Mammas, Krustmāmiņas, Tantes un pat Vecmāmiņas.


MEITENES, padarīsim savu ikdienu krāšņāku un būsim stilīgas kopā ar www.mimigalery.com !

Aplūko preču FOTOGALERIJU!