Makaroni ar saldo krējumu un vistas fileju. Viens, divi un gatavs!

Šī ir vēl viena recepte no sērijas – kad ļoti gribas ēst, bet ļoti negribas ilgi gatavot. Spageti ar saldo krējumu un vistas fileju.
Gatavi makaroni ar gaļu uz pannas.

FOTO: Lība Smildziņa

Gatavi makaroni ar gaļu uz pannas.

Pagatavošanas laiks: 15 minūtes

 

Sastāvdaļas:

500 g vistas filejas

½ paciņas spageti (man ļoti garšo “Dobeles dzirnavnieka” makaroni!)

250 ml saldā krējuma 

Eļļa vistas filejas apcepšanai

Glāze ūdens vistas filejas sutināšanai

½ laima vai neliela citrona sulas 

Lauru lapa, sāls un pipari pēc garšas

Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana:

Uzvāra makaronus, saskaņā ar norādēm uz to iepakojuma. 

 

Kamēr makaroni vārās, sagriež vistas fileju vienāda izmēra gabaliņos un nedaudz apcep eļļā uz pannas. Kad vista ir mazliet apcepta, jāpielej glāze ūdens, lauru lapa un jāsutina uz zemas uguns. 

Kad ūdens ir kondensējies, pielej saldo krējumu, piespiež laima sulu (lai sabiezē mērce) un pievieno garšvielas.  Pieieno gatavos makaronus, samaisa un vakariņas gatavas! 

Saistītie raksti