Makaroni ar saldo krējumu un vistas fileju. Viens, divi un gatavs!
![Gatavi makaroni ar gaļu uz pannas.](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/119165/conversions/gatavsmaka-696x464.jpg)
FOTO: Lība Smildziņa
Gatavi makaroni ar gaļu uz pannas.
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Sastāvdaļas:
500 g vistas filejas
½ paciņas spageti (man ļoti garšo “Dobeles dzirnavnieka” makaroni!)
250 ml saldā krējuma
Eļļa vistas filejas apcepšanai
Glāze ūdens vistas filejas sutināšanai
½ laima vai neliela citrona sulas
Lauru lapa, sāls un pipari pēc garšas
Gatavošana:
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/119162/conversions/sastavdalassss-w696.jpg)
Uzvāra makaronus, saskaņā ar norādēm uz to iepakojuma.
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/119163/conversions/vista-w696.jpg)
Kamēr makaroni vārās, sagriež vistas fileju vienāda izmēra gabaliņos un nedaudz apcep eļļā uz pannas. Kad vista ir mazliet apcepta, jāpielej glāze ūdens, lauru lapa un jāsutina uz zemas uguns.
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/119164/conversions/gatavsmaka-w696.jpg)
Kad ūdens ir kondensējies, pielej saldo krējumu, piespiež laima sulu (lai sabiezē mērce) un pievieno garšvielas. Pieieno gatavos makaronus, samaisa un vakariņas gatavas!