Veselīgie kokosriekstu cepumi

Kokosriekstu cepumus iesaka Rimi veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina.
Kokosriekstu cepumus iesaka Rimi veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina.

FOTO: Shutterstock.com

Kokosriekstu cepumus iesaka Rimi veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina.

Sastāvdaļas:

  • 4 ēdamk. kokosriekstu miltu;
  • 7 ēdamk. pilngraudu auzu pārslu; 
  • 1 ola;
  • 3 dateles;
  • 7 žāvētas aprikozes; 
  • 1 sauja rozīņu;
  • 100 ml piena (vai augu dzēriena); 
  • 2 ēdamk. olīveļļas; 
  • Šķipsniņa sāls; 
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera.

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

  1. Samaisi visas sausās sastāvdaļas – miltus, auzas, sāli, cepamo pulveri. 
  2. Pievieno olu, olīveļļu, siltu pienu. 
  3. Sakapā žāvētus augļus – dateles, rozīnes un žāvētas aprikozes. 
  4. Pievieno augļus mīklai un kārtīgi samaisi. 
  5. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, liec uz cepamā papīra mazas cepumu bumbiņas un cep 20 minūtes. 
  6. Atdzesē un baudi! 

Saistītie raksti