Kokosriekstu bumbiņas šokolādē. Gatavošana pa soļiem

Saldummīļi nevarēs turēties pretī.
Lūk, mūsu gardais našķis gatavs!

FOTO: Shutterstock.com

Lūk, mūsu gardais našķis gatavs!

Sastāvdaļas

  • Kokosa skaidiņas - 300 g
  • Sviests - 80 g
  • Sokolade - 300 g
  • Saldais krejums - 200 ml
  • Cukurs - 80 g
     

Pagatavošana

  1. Katliņā liekam sviestu, cukuru, saldo krējumu. Uzsildām līdz viss izkūst vienā masā. Pievienojam kokosriekstu skaidiņas, kārtīgī izmaisām, noņemam no uguns.
  2. Ieliekam kādā formā šo masu, kurā ieklāts cepampapīrs. Pagaidam, lai atdziest un liekam uz 1stundu ledusskapī.
  3. Pēc stundas veidojam bumbiņas un liekam jau uz nakti ledusskapī, bet ja nevar sagaidīt, tad uz 3 stundām saldētavā.
  4. Izkausējam šokolādi un katru bumbiņu iemērcējam šokolādē.
  5. Liekam uz folija vai cepampapīra, lai šokolāde sacietē.
Reklāma
Reklāma


Lūk, mūsu gardais našķis gatavs!


Recepti iesūtīja Serjoga, Maikliņš un Natalija, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībnieki