Kā zināt, vai vīrietis tevi patiešām mīl?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Pajautājiet jebkurai sievietei, kā viņa vēlas, lai vīrietis viņu mīlētu, un viņa atbildēs apmēram tā: es vēlos, lai viņš būtu vienkāršs un gudrs, jautrs un romantisks, iejūtīgs un maigs, un galvenokārt - saprotošs. Es vēlos, lai viņš lūkojas man acīs un saka, cik es esmu skaista un kā mēs saderam kopā. Tomēr tas nav iespējams, jo vīrieša mīlestība nav tāda kā sievietes mīlestība...

Vīrietis, kas jūs mīl, gādās, lai jums un bērniem visa būtu gana.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vīrietis, kas jūs mīl, gādās, lai jums un bērniem visa būtu gana.

Atklāta atzīšana

Ja vīrietis jūs mīl, viņš vēlas visiem to skaļi paziņot: "Skatieties, tā ir mana sieviete!" vai: "Tā ir mana meitene," - vai: "Mana bērna māte,"- vai: "Mana sirdsdāma." Citiem vārdiem sakot, jums tiek pieškirts tituls, kas ir konkrētāks nekā "mana paziņa" vai "šī ir... (te iedomājieties savu vārdu)". Vīrietis, kas ieslēdzis jūs savā sirdī - kam patiešām pret jums ir patiesas jūtas -, piešķirs jums šādu titulu. Tādejādi viņš ļauj visiem skaņas attālumā esošajiem uzzināt, cik viņš ir lepns būt kopā ar jums un ka viņam attiecībā uz jums ir plāni. Vīrietis, kas atklāti atzīst jūs par savu, skaidri un gaiši norāda pārējiem vīriešiem, ka šī sieviete pieder viņam. Ja jūs satiekaties ar puisi ilgāk par deviņdesmit dienām un nekad neesat satikusi viņa māti, jūs neesat redzējusi viņa ģimeni un draugus, un viņš darba vai saviesīgā pasākumā iepazīstināja jūs, nosaucot vārdā, - jums nav vietas šī vīrieša nākotnes plānos.

 

Tiklīdz vīrietis ir jūs atklāti atzinis un jūs viņam esat atbildējusi ar to pašu, viņš sāks nest mājās ēdienu. Citiem vārdiem sakot, vīrietis, kas jūs mīl, gādās, lai jums un bērniem visa būtu gana.

 

Apgādāšana

Tiklīdz vīrietis ir jūs atklāti atzinis un jūs viņam esat atbildējusi ar to pašu, viņš sāks nest mājās ēdienu. Citiem vārdiem sakot, vīrietis, kas jūs mīl, gādās, lai jums un bērniem visa būtu gana. Tāda ir mūsu loma, mūsu dzīves mērķis. Sabiedrība miljoniem gadu mums mācījusi, ka vīrieša primārais uzdevums ir rūpēties par ģimeni - lai vai kas, bet cilvēiem, kurus mīlam, nedrīks trūkt nenieka. Tā ir vīrišķības pamatdefinīcija - būt apgādniekam. Tas ir galvenais. (Protams, svarīgas ir vēl arī dažas citas lietas, piemēram, cik dāsni mēs esam apveltīti kā vīrieši - te es nerunāju par naudu - un kā mēs spējam jūs nodrošināt - te es runāju par naudu.) Ja jūs atļaujaties apšaubīt, vai vīrietis ir spējīgs jūs apgādāt ar visu, kas jums vajadzīgs - gan finansiāli, gan citādi -, jūs nokaujat viņa ego. Jo vairāk viņš var sniegt sievai un bērniem, jo labāk vīrietis jūtas. Izklausās vienkārši, bet tā tas ir. Ja jūsu mašīna būs saplīsusi, varbūt viņš nevarēs samaksāt mehāniķim, bet viņš piezvanīs draugam, kas palīdzēs atvilkt mašīnu mājās, lai pēc tam izdomātu, kā to salabot. Ja jums vajadzēs piekārt gleznu, salabot izlietni vai ielikt jaunas garazas durvis, vīrietis, kurš jūs mīl, uzkāps pa visaugstākajām kāpnēm, lai šo gleznu pieliktu, parūpēsies, lai ūdens, kas tek no izlietnes, nelītu uz grīdas, kamēr viņš salabos caurules, un izlasīs visu instrukciju grāmatu, lai izdomātu, kā uzstādīt durvis.

Vīrietis, kas atklāti atzīst jūs par savu, skaidri un gaiši norāda pārējiem vīriešiem, ka šī sieviete pieder viņam.

Aizstāvība

Reklāma
Reklāma

Kad vīrietis jūs patiešām mīl, viņš ir gatavs iznīcināt katru, kas pasaka vai nodara, vai pat tikai iedomājas nodarīt jums ko sliktu. Vīrietis nolīdzinās visu savā ceļā, lai panāktu, ka tas, kurš jūs apvainojis, par to samaksā. Tāda ir viņa daba. Padomājiet par jebkuru sugu uz planētas, un jūs redzēsiet, ka darbojas viens likums: ikviens, kas aizskar kāda tēviņa ģimeni, samaksā par to vai vismaz iekuļas pamatīgās nepatikšanās. Tas ir instinkts. Aizstāvēt ne vienmēr nozīmē pielietot brutālu spēku. Vīrietis, kurš jūs mīl un kuram jūs esat svarīga, aizstāvēs jūs arī citādi. Dodot padomu, izpildot kādu darbu, kas jums ir pārāk bīstams. Piemēram, ja ārā ir tumšs, viņš nevēlēsies, ka jūs viena ejat uz mašīnu vai vedat pastaigā suni, jo baidās par jūsu drošību. Viņš labāk pats aizbrauks mašīnu uz stāvvietu un izvedīs ārā suni, pat ja ir tikko atgriezies no diennakts maiņas.

Iespējams, ka vīrietis neies kopā ar jums jaunu kleitu darbavietas ballītei, bet viņš pavadīs jūs uz šo ballīti, turēs jūsu roku un lepni iepazīstinās visus šajā ballītē ar jums kā ar savu draudzeni

 

Nobeigumā

Iespējams, ka vīrietis neies kopā ar jums jaunu kleitu darbavietas ballītei, bet viņš pavadīs jūs uz šo ballīti, turēs jūsu roku un lepni iepazīstinās visus šajā ballītē ar jums kā ar savu draudzeni (atzīt); viņš nesēdēs pie jūsu gultas, turot roku, kad būsiet slima, bet viņš parūpēsies, lai visi ārsta norādījumi tiktu ievēroti, uzsildīs zupas katlu un uzmanīs, lai viss būtu labākajā kārtībā, līdz jūs atkal būsiet vesela (apgādāt); viņš no brīva prāta nemainīs autiņus, nemazgās traukus un nemasēs kājas pēc karstas vannas, taču vīrietis, kas jūs mīl, pabīdīs kalnus un pārstaigās okeānus, bet nepieļaus, lai ar jums notiktu kas slikts (aizstāvēt). Ticiet tam. Ja vīrietis jūsu dēļ dara visas šīs trīs lietas, ticiet man - viņš ir jūsos iemīlējies.

 

Avots: S. Hārvijs. "Rīkojies kā sieviete, domā kā vīrietis." R.: Zvaigzne ABC.