Kabaču marmelāde ar citronu. Izmēģini ko jaunu!

Kabaču laikā ierasts jautājums - kā tos saglabāt ziemai? Šeit viena neparasta recepte!

FOTO: Shutterstock.com

GATAVOšANA 3 DIENAS PA 20 minūtēm

1.DIENA
Paņem nomizoto kabaci un sagriež sikos kubiņos...
Tad apber ar cukuru, samaisa un ļauj tam izkust...
un tad vāra uz lēnas uguns ~20 min
(tā, lai kabacis butu caurspīdīgs)
2.DIENA
Sarīvē citrona miziņu un pievieno klāt...
Atkal vāra ~20 min.
3.DIENA

Notīra citronu no mizas un sagriež sīkos gabaliņos...
Atkal vāra ~20 min.

NU BEIDZOT IR GATAVS UN VAR PILDīT BURCIŅĀS
No šīs receptes sanāk 2 puslitra burciņas.
LABU APETITI!

Recepti iesūtīja: Sintija Sauleviča, konkursa Ievārījumi, kompoti un konservi bērniem dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Kabacis (nomizots) - 1. kg
  • Cukurs - 1.kg
  • Citrons - 1.gab