Siera un vītināta šķiņķa sausmaizītes. Izmēģini "Selgas" jaunumu!

"No "Selgas" jaunās, sēklām bagātās sausmaizīšu sērijas man īpaši patīk sausmaizītes ar čili – tās iedod ēdienam nelielu asumiņu. Iesaku uz maizītēm ar čili izmēģināt arī kādu saldo garšo, piemēram, uztaisīt kraukšķmaizīti ar šokolādes un riekstu krēmu, iesaku pamēģināt," iesaka tētis un pavārs Normunds.
Papildini gardās maizītes ar vītinātu šķiņķi, sieru un balzametiķi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Papildini gardās maizītes ar vītinātu šķiņķi, sieru un balzametiķi!

4 personām

 

Sastāvdaļas
1 pac. “Selga Nature” sausmaizīšu
100 g vītināta šķiņķa
140 g krēmsiera (pēc izvēles)
100 g siera ar pelējumu
1 sauja kaltēta vai svaigās raudenes lapiņu
Balzāmetiķa glazūra pēc garšas

 

Gatavošana:

  • Sausmaizītes apsmērē ar krēmsieru. 
  • Pārklāj ar plānu šķēli vītināta šķiņķa.
  • Pievieno sadrupinātu sieru ar pelējumu un pieber raudeni.
  • Pasniedzot pārlej balzāmetiķa glazūru.

 

 

Šobrīd "Selga Nature" sausmaizītes var iegādāties O-veikalā un lielākajās tirdzniecības vietās, ieskaties:

Sausmaizītes ar auzu pārslām, saulespuķu sēklām un linsēklām ŠEIT

Sausmaizītes ar saulespuķu sēklām, linsēklām, ķiploku un čili pārslām ŠEIT.

Saistītie raksti