Sausmaizītes ar kazas sieru un vīnogām. Izmēģini jaunumu!

Piedāvājam jaunu recepti gardām, sātīgām un spēcinošām brokastīm – jaunās "Selga Nature" sausmaizītes, kas pasniegtas ar kazas sieru un vīnogām. "Šīs ir unikālas sausmaizītes, kurās ir daudz graudu, tās ir gardas un kraukšķīgas," teic tētis un pavārs Normunds, piedāvājot savu versiju maizīšu pasniegšanai.
Šīm sausmaizītēm ir bagātīga garša!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šīm sausmaizītēm ir bagātīga garša!

4 personām

 

Sastāvdaļas:

1 pac “Selga Nature” sausmaizīšu
100 g mīkstā kazas siera
150 g vīnogu
1 ēdamk. kļavu sīrupa vai šķidrā medus
1 tējk. citrona vai laima sulas
1 ēdamk. extra virgin olīveļļas
Čili pārslas pēc izvēles

 

Gatavošana:

  • Sagriez vīnogas uz pusēm vai ceturtdaļās.
  • Vīnogām pievieno kļavu sīrupu, citrona sulu un olīveļļu.
  • Uz sausmaizītēm smērē kazas sieru un pievieno iemarinētās vīnogas. 
  • Ja vēlies asāku garšu, pārkaisi ar čili pārslām.

 

 

Šobrīd "Selga Nature" sausmaizītes var iegādāties O-veikalā un lielākajās tirdzniecības vietās, ieskaties:

Sausmaizītes ar auzu pārslām, saulespuķu sēklām un linsēklām ŠEIT

Sausmaizītes ar saulespuķu sēklām, linsēklām, ķiploku un čili pārslām ŠEIT.

Saistītie raksti