TOP 6 ērtākie ģimenes auto

Sākoties jaunajam mācību gadam, daudzās ģimenēs aktualizējas loģistikas jautājums: bērni jāved uz nodarbībām un pulciņiem, jāpaspēj uz darbu, vienlaikus bieži vien automašīnas bagāžniekā jāatrod vieta sporta tērpam vai aprīkojumam. Kas ir piemērotākie un ērtākie auto ģimenei, stāsta Longo Latvia pārdošanas nodaļas vadītājs Jānis Vīndedzis.
Īsto ģimenes auto atrast nav tik viegli, bet, kad tas atrasts, to lietot ir prieks!

FOTO: Shutterstock.com

Īsto ģimenes auto atrast nav tik viegli, bet, kad tas atrasts, to lietot ir prieks!

“Ietilpīgs bagāžnieks ir nepieciešams, ja jāņem līdzi, piemēram, soma ar hokeja formu. Kaut kur jānovieto arī tenisa raketes vai ģitāra, nereti pa ceļam jāiebrauc pārtikas veikalā, un arī produktiem jāatrod vieta. Vārdu sakot, mācību gada sākumā uzreiz rodas sajūta, ka nepieciešams lielāks auto. Tāpēc mēs sastādījām komfortablāko ģimenes auto topu,” teic Jānis Vīndedzis. 

 

Pateicoties to ietilpībai, ģimenes ir īpaši iecienījušas universālus, apvidus auto un minivenus – ar tiem ir ērti pārvietoties pa pilsētu un ārpus tās, salonā var iesēsties 5 un vairāk ģimenes locekļi, 

bet bagāžniekā, šķiet, var ievietot pat ziloni. «Starp automašīnām ar katru no šiem virsbūves tipiem ir 2-3 absolūti popularitātes rekordisti, kuriem noteikti ir vērts pievērst uzmanību, ja meklējat ģimenes auto, kas ne tikai kalpos, lai dotos uz skolu, bērnudārzu vai pulciņiem, bet arī nepievils, kad vēlaties uz vasarnīcu aizvest stādus, doties makšķerēt vai slēpot, ņemot līdzi visu nepieciešamo ģimenei», - komentē Baltijā lielākā lietoto auto tirgotāja pārstāvis.    

 

Tātad populārākās minivenu markas: 

  • Volkswagen Touran
  • Opel Zafira

 

Universāli:

  • Volkswagen Passat
  • Opel Astra
Reklāma
Reklāma

 

Krosoveri:

  • Nissan Qashqai
  • Volkswagen Tiguan

 

«Pieredze rāda, ka izdarīt izvēli var būt grūti, - skaidro eksperts, - šajā gadījumā iesaku konsultēties ar pieredzējušu draugu vai zinošu speciālistu. Tāpat ļoti noderīgi ir izbraukt ar auto izmēģinājuma braucienā un saprast, ar kuru no izvēlētajiem auto ir ērtāk pārvietoties.». Svarīgi arī, lai visi, kas vadīs izvēlēto auto, justos komfortabli, tāpēc vēlams ieplānot izmēģinājuma braucienu tā, lai visiem autovadītājiem būtu iespēja izbraukt ar auto un saprast, vai viņiem der šis modelis. 

 

AS “Longo Group” ir lietoto automašīnu tirdzniecības grupa Baltijā; tās obligācijas tiek kotētas starptautiskajā biržā Nasdaq Riga Baltijas First North. Grupa darbojas kopš 2018. gada un savas darbības ietvaros nodrošina pilna cikla lietoto automašīnu iepirkuma un pārdošanas procesus. Automašīnu iepirkumi tiek veikti caur filiālēm Nīderlandē, Beļģijā un Vācijā, savukārt transportlīdzekļu pārbaude, kvalitātes nodrošināšana, klātienes vai tiešsaistes tirdzniecība un pēc pārdošanas garantija notiek Baltijā. Uzņēmuma viena mēneša laikā pārdoto lietoto auto apjomi vairāk nekā divas reizes pārsniedz vienību skaitu, ko pārdevuši citi spēlētāji šajā sektorā, - kopš uzņēmuma darbības uzsākšanas klientiem ir pārdoti vairāk nekā 10 000 auto. 2019. gada maijā “Longo” Rīgā atklāja Baltijas valstīs lielāko tirgus laukumu ar 450 auto ietilpību. Kopējais automašīnu piedāvājums Baltijā tuvojas 1000 automašīnām. Visiem komerciāli pieejamajiem transportlīdzekļiem garantija ir divi mēneši vai 3000 km nobraukums.

Saistītie raksti