Klīniskais psihologs: Arī speciālisti šobrīd taustās kā pa miglu

"Arī mēs, speciālisti, šādā ārkārtas situācijā esam pirmo reizi. Izdarot pieņēmumus, varam censties nonākt līdz labākajām hipotēzēm, labākajiem ieteikumiem. Bet es domāju, ka tas ir godīgi – arī pašiem atzīt, ka mēs šajā esam visi," raidījumā "Vecāku stunda", kas radīts vecāku atbalstam ārkārtas situācijas laikā, teic klīniskais psihologs Jānis Lapa.
Par to, kā atbalstīt bērnu attālinātās mācīšanās laikā, raidījuma Vecāku stunda 4. sērijā sarunājas klīniskais psihologs Jānis Lapa un pusaudžu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Par to, kā atbalstīt bērnu attālinātās mācīšanās laikā, raidījuma "Vecāku stunda" 4. sērijā sarunājas klīniskais psihologs Jānis Lapa un pusaudžu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs.

“Sabiedrība no mums prasa un gaida atbildes – kā tad vajadzētu, ko darīt? Patiesībā es domāju, ka mēs drusku taustāmies kā pa tādu miglu. Jo mēs – gluži tāpat kā pārējie sabiedrības locekļi – nezinām, kā vajadzētu darīt. Arī mēs šajā esam pirmo reizi,” godīgs pret skatītājiem un klausītājiem ir klīniskais psihologs Jānis Lapa.

Raidījumu "Vecāku stunda" skaties katru piektdienu plkst.14.30 Re:TV, kā arī sev ērtā laikā www.macospats.lv.

 

Reklāma
Reklāma

Skaties raidījuma “Vecāku stunda” 4. sēriju!

Saistītie raksti