Īstas meža gaļas kotletes - bez treknās gaļas!

 31. marts 2015 22:00 Agnese Gabrāne, Mammamuntetiem.lv Recepte

Parasti meža gaļas kotletēm klāt pievienojam samaltu treknāku gaļu, lai tās sanāktu sulīgākas, bet, ja vēlies izvairīties no treknākas gaļas pievienošanas, taču vēlies sulīgākas kotletes, ieskaties receptē - kas un kā tad nu īsti tur ir!



Meža gaļas kotletes pasniedz ar kartupeļiem un dārzeņu salātiem - lieliskas pusdienas nu ir galdā!


Sastāvdaļas:

  1. 1kg aļņa meža gaļas
  2. 400 g svaigu kartupeļu
  3. 1 ola
  4. sāls, pipari
  5. garšvielas (kaltēti ķiploki ar kaltētām seleriju lapiņām)
  6. 1 sīpols

Gatavošana:

  • Gaļu samaļ un tai klāt piemaļ sīpolu.
  • Kartupeļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves un pievieno gaļai.
  • Tad vēl klāt pievieno sāli, piparus, olu un kaltētās garšvielas.
  • Masu labi sastrādā, veido kotletītes.
  • Tās cep sakarsētā eļļā no abām pusēm.
  • Kotletes liek katliņā, kurā ielej nedaudz ūdeni.
  • Tās sautē apmēram 20 minūtes, līdz gatavas.

Šīs kotletītes sanāks ļoti sulīgas un tām tiešām nebūs nepieciešams pievienot treknāku gaļu!

Recepte: Agita Gabrāne




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Reklāma

Kategorijas