Jūtu, ka kļūstu par sievu zāģētāju...

"Varbūt kādai/kādam liksies dīvaini, ka es prasu padomu internetā, bet man nav drosme to izrunāt ar kādu draudzeni. Vispār, uzskatu, ka sieviete sievietei nevar īpaši uzticēties. Bet anonīmi jau var. Bieži lasu diskusijas, es arī vēlos padalīties. Varbūt kādai no lasītājām paliks arī vieglāk, lasot manas izjūtas," savu stāstu forumā iesāk kāda sieviete.
Katru dienu paceļu balsi, diemžēl bērna klātbūtnē, jo vīrs nav izdarījis kaut ko man pa prātam. Vai es par daudz vīru zāģēju?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katru dienu paceļu balsi, diemžēl bērna klātbūtnē, jo vīrs nav izdarījis kaut ko man pa prātam. Vai es par daudz vīru zāģēju?

"Vispār es iztēlojos, ka rakstu uz papīra lapas tādus kā sava vīra plusus un mīnusus. Varbūt muļķīgi, taču man gribētos, ka šo lapiņu ierauga kāds un pasaka, kā tad tur īsti ir.

 

Zinu, zinu – neesmu jau nekāds zelta gabaliņš pati. Pastāstīšu, ka precējušies esam nesen, taču pazīstami esam gadus četrus. Abi esam vecumā līdz 25.


Mani vīrā un ap vīru kaitina daudz un dažādas lietas: (Piebilstu to, ka mums ir arī 6 mēnešus jauns bērns)

  • Viņš no rītiem vienmēr ilgi „pamst” (arī darba dienās) un nevar izvīstīties no gultas.
  • Brokastis man tiek uztaisītas tikai pēc mana lūguma, reti (piemēram, brīvdienās).
  • Brokastu, pusdienu, vakariņu gatavošanā viņš nekad nepiedalās, piedalās tikai pēc mana lūguma. Pats negatavo.
  • Viņš ir ļoti nevīžīgs. Drēbes nomet, kur pagadās, nekad neko neatliek vietā, šķīvi pēc ēšanas no galda nenovāc. Viss tiek izpildīts pēc manas komandas.
  • Viņam patīk daudz laika pavadīt pie datorspēlēm, TV. Citās darbībās mājās viņu neredzu.
  • Vīrs ir samērā nevīžīgs arī pret savu izskatu. Man jāatgādina, lai viņš aizietu pie friziera, vai savu reizi uz solāriju.
  • Vīrs par sevi ir samērā nepārliecināts kā vīrietis. Viņš ir samērā kompleksains, lai gan izskats viņam ir labs un sievietes uzmanības viņam netrūkst.
  • Vīrs ir greizsirdīgs uz mani par manu pagātni, par iepriekšējiem draugiem, tagadējiem uzmanības apliecinājumiem no citiem vīriešiem. Šīs greizsirdības mani sāk nogurdināt.
  • Vīrs šo gadu laikā ne reizi (!) nav taisījis man kādu pārsteigumu (kāda maza mīļa dāvaniņa, masāža, ceļojumiņš, izbraukums, utml.). Vienmēr pārsteigusi viņu esmu es. Pat bildināšanu es paredzēju un zināju, kāda tā būs.
  • Vīrs ir aizmāršīgs. Man viņam jāatgādina svarīgas lietas (kas saistītas ar nozīmīgiem datumiem, ārstiem, un pat kristībām!!!) pat 10tiem reižu. Es sāku nogurt no tā, ka man ir visu laiku jāatceras, lai viņš kaut ko neaizmirst. Šī īpašība zinu, ka viņam kaitē arī darbā.
  • Es nejūtos seksīga ar viņu gultā. Tieši visu iepriekš minēto iemeslu dēļ, jo sāku justies kā viņa mamma, ne sieva. Lai gan loceklis un meistarība gultā nav tā sliktākā.
  • Mans vīrs nav cīnītājs. Man nepatīk, ka viņš viegli padodas, necīnās. Kaut vai par labāku amatu, jo, viņaprāt, viņš ir sasniedzis pietiekami daudz.
  • Mani sāk saistīt citi vīrieši, vīrs to redz. Taču trakākais – viņš necīnās, ir greizsirdīgs, taču ļauj svešiem vīriešiem mani aplidot.

 

Jūtu, ka visu laiku esmu stresā un neapmierināta ne ar vīru, ne ar savu dzīvi. Biežāk gribas pabūt vienai ar mazo, vai vispār vienai pašai.

 

Reklāma
Reklāma

Un tagad mazliet par plusiem:

+  Vīrs ar bērnu ņemas, rūpējas par viņu, mīl no visas sirds. Labāka tēta manam bērnam noteikti nav.
+  Jūtu, ka vīrs cenšas, taču es neteiktu, ka viņam īpaši sanāk.
+  Seksuāli viņš mani grib visu laiku, ar komplimentiem neskopojas un atgādina savu mīlestību pret mani.
+  Izpilda visu pēc manām prasībām (kas nav nekādas astronomiskās, bet elementāras, kaut vai – iznest gružu kasti tieši tagad, nevis pēc stundas!!)
+  Vīrs ir pieklājīgs, labi audzināts, vienmēr mani atbalsta.
Jūtu, ka visu laiku esmu stresā un neapmierināta ne ar vīru, ne ar savu dzīvi. Biežāk gribas pabūt vienai ar mazo, vai vispār vienai pašai. Bez vīra. Katru dienu paceļu balsi, diemžēl bērna klātbūtnē, jo vīrs nav izdarījis kaut ko man pa prātam.

Vai es par daudz vīru "zāģēju"?

 

IZLASI ARĪ: Vīrieši, pastāstiet, kā sievas jūs zāģē!

Vai "zāģēt" vīrus sievas iemācās laulībā?