Ķirbju ievārījums ar dzērvenēm 2

 04. oktobris 2010 21:00 Recepte



Foto: Shutterstock.com


Ķirbi sagriež daivās, nomizo, izņem mīkstumu ar sēklām un sagriež gabaliņos. Gatavas dzērvenes pārlasa.

Visu liek katlā, pieber cukuru un vāra, līdz ievārījums ir gatavs. Pirms vārīšanas beigām pēc garšas pievieno vaniļas cukuru.

Karsto ievārījumu lej izkarsētās burkās un tās aizvāko. Uzglabā vēsumā.

 

Recepte no grāmatas: Kompoti, ievārījumi, sulas. - Rīga: Zvaigzne ABC, 2010

Sastāvdaļas

1. Ķirbis
1 kg
2. Dzērvenes
1 kg
3. Cukurs
1/2 kg
4. Vaniļas cukurs



2 Pievienot komentāru

Reklāma

Kategorijas