Zemeņu balzamiko ievārījums 1

 06. jūlijs 2009 16:05 Recepte


Foto no Dansukker arhīva.


Ogas noskalo un pārlasa. Lielākās ogas sadala sīkāk. Vāra kopā ar vīnu un etiķi 5 minūtes. Pievieno cukuru un turpina vārīt vēl 2 minūtes. Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

* Sarkanais vīns un tumšais balzamiko etiķis padarīs ievārījumu tumšu, bet baltvīns un baltais balzamiko etiķis to “izbalinās”.

 

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv
 

Sastāvdaļas

1. Vīna*
200 ml
2. Zemeņu
2 litri
3. Balzamiko etiķa
100 ml
4. 660 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 1 kg dansukker ievārījuma cukura



1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas