Marinādes mērce vārītai vai ceptai gaļai

 21. februāris 2009 19:00 Recepte


 

Etiķi ar eļļu sakuļ, pieliekot sinepes, sāli, piparus pēc garšas, sajauc ar sakapātiem pētersīļu zaļumiem, pārlej pār šķēlēs sagrieztu vārītu vai cepeša gaļu. Izgarnē ar tomātiem, olām. salātiem utt. Pasniedz aukstu.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Pipari
3. Sinepes
1 tējkarote
4. Eļļa
1 1/2 glāze
5. Galda etiķis
1/2 glāze
6. Pētersīļu zaļumi
2 ēd. karotes



0 Pievienot komentāru

Kategorijas