Foto: Shutterstock.com

Veģetāra un vasarīga recepte!


Cepts kabacis ar parmezānu

 20. jūlijs 2020 14:00 Jauns.lv Recepte

Šajā receptē noderēs arī mazie cukīni. Tos var negriezt ripiņās, bet gareniski uz pusēm, veidojot ceptas cukīni laiviņas ar parmezānu.



SASTĀVDAĻAS
  • 1 mazs Kabacis
  • 8 Ķiršu tomātiņi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 čili pipars
  • 6 ēdk. rīvēts parmezāns vai cits cietais siers
  • 1 tējk. rozmarīns
  • Olīveļļa

 

PAGATAVOŠANA

  • Uzsilda cepeškrāsni uz 180 grādiem.
  • Ķiploku sarīvē, čili piparu un tomātiņus smalki sagriež. Bļodā sajauc visas iepriekšminētās sastāvdaļas, pievieno rozmarīnu.
  • Kabaci sagriez biezās ripiņās, izliek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Katru ripiņu pārkaisa ar sagatavoto maisījumu. Pašās beigās pārkaisa ar sieru. Cep 20-30 minūtes, līdz kabacis ir mīksts.

 

 

Recepte no jauns.lv




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti


Kategorijas