Auzu pārslu cepumi

 08. aprīlis 2020 13:45 Recepte

Pavisam vienkārša auzu pārslu cepumu recepte. 



Krāsainās konfektes piešķirs cepumiem neparastāku skatu.


Sastāvdaļas (12 cepumiem):
„Dobeles dzirnavnieka” Pilngraudu auzu pārslu cepumu maisījums
140 g sviesta
40 ml ūdens
Krāsainas konfektes dekorēšanai


Gatavošana:
1) Sviestu izkausē lielā bļodā mikroviļņu krāsnī vai karsta ūdens peldē. Bļodā pievieno cepumu maisījuma saturu, 40 ml ūdens - visu kārtīgi sajauc. Mīklu atpūtina 15 minūtes.
2) No mīklas veido 12 cepumus. Tos piespiež un saplacina uz paplātes, kurai uzklāts cepamais papīrs. Uz katra cepuma liek dažas konfektes, tās viegli iespiežot iekšā cepumu masā.
3) Cepumus liek 180°C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10-12 minūtes, līdz maliņas paliek brūnas. Gatavos cepumus atdzesē.

 




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas