5 vīriešu tipi, kuri nemanāmi grauj tavu dzīvi

Dažkārt cilvēki, kurus ielaižam savā dzīvē, izrādās nepavisam ne tādi, par kādiem mēs viņus uzskatām.
Neviens no šiem tipiem tavā dzīvē tev nav vajadzīgs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Neviens no šiem tipiem tavā dzīvē tev nav vajadzīgs.

Tu vari veltīt bezgalīgi daudz pūļu, lai vērstu kaut ko par labu, taču tādi cilvēki parasti nemainās. Viņi ir egoisti. Viss, kas viņiem dzīvē ir svarīgs, – viņi paši.

 

Šie pieci vīriešu tipi tavā dzīvē radīs vairāk problēmu nekā laimes brīžu.

 

Vīrieši ar zemu pašapziņu

Aiz vīrieša nemitīgas greizsirdības vienmēr slēpjas zema pašapziņa. Jo zemāka ir viņa pašvērtība, jo vairāk viņš cenšas tevi kontrolēt un pierādīt, ka viņš ir pārāks par tevi. Dzīve ar tādu vīrieti izvēršas nemitīgā cīņā. Nebeidzami pārmetumi, vainošana un taisnošanās. Vienu dienu tu atvērsi acis un sapratīsi – tev vairs nav savas dzīves. Viss koncentrējas tikai ap viņu un viņa iegribām.

 

Vīrieši, kuri velti tērē tavu laiku

Viņš stāsta, ka nav gatavs nopietnām attiecībām, un tu turpini cerēt, ka kādu dienu kaut kas mainīsies. Bet tā nenotiks, jo tu jau tagad esi viņam atļāvusi domāt, ka esi gatava ciest un gaidīt. Kāpēc tad viņam būtu jācenšas? Tās sievietes dēļ, kura tāpat jau ir ar roku sasniedzama? Tās sievietes, kuras dēļ, patiesību sakot, nemaz nevajag īpaši censties? Vīrietis, kuram tu patiešām esi svarīga, darīs visu, lai tu būtu kopā ar viņu. Ja tā nav šobrīd, tā nebūs arī rīt.

 

Vīrieši, kuri tevi pazemo

Reklāma
Reklāma

Pazemojot tevi, viņi jūtas stiprāki. Tu esi resna, stulba, tu nekam nederi. Tu pat nejutīsi, kā nevainīgie jociņi kādu dienu kļūs par regulāriem "uzbraucieniem" un tu patiešām sajutīsies tāda – nekam nederīga un nevajadzīga.

 

Vīrieši, kuri neuzskata tevi par līdzvērtīgu

Ir vīrieši, kuri vienmēr uzskata sevi par pārākiem nekā sievietes. Tev acīs viņi to bieži vien neteiks, taču draugu lokā... Tur viņi ir īsti karaļi. Sieviete viņiem ir tikai "piedeva", kuru var kontrolēt, ar kuru var manipulēt un izmantot. Šādi vīrieši patiešām nav vērti nevienas tavas dzīves sekundes.

 

Vīrieši, kuri nemitīgi manipulē

Tu dzīvo nemitīgā spriedzē – skaidri saproti, ka viņš tev melo, bet viņš tik lieliski prot apvārdot, ka ikvienu situāciju pārvērš tā, ka beigās sajūties kā pilnīga muļķe. Un kā tu vispār varēji tā padomāt par viņu – tik ļoti uzticamu un neatkārtojamu. Viņš vienmēr visam atradīs attaisnojumus un beigās pārliecinās tevi, ka pati esi pārāk greizsirdīga, aizdomīga un vispār emocionāli nestabila. Un tu aizdomāsies – velns parāvis, bet varbūt tiešām? Nē. Vienkārši viņš ir profesionāls melis, kurš nekad nemainīsies.

 

No portāla Jauns.lv

Saistītie raksti