Bērnu mīļākā gaļas bumbiņu zupa

 23. februāris 2019 12:05 Recepte

Dažreiz pietiek ar vienu pamatrecepti, lai tālāk pagatavotu daudz dažādus ēdienus. Rimi Gardēde Signe Meirāne aicina kopā ar bērniem pagatavot trušu gaļas bumbiņas, kas ir pamatrecepte citu ēdienu pagatavošanā, piemēram, gaļas bumbiņu zupai.



Gardi un veselīgi!


Kā pagatavot pašas gaļas bumbiņas, lasi ŠEIT!

Kad gaļas bumbiņas gatavas, tad var ķerties pie gardas zupas gatavošanas.

Katlā uzvāri buljonu, liec iekšā gaļas bumbiņas, lociņus, pupiņas, kukurūzu, zirņus, ķiploku, rozmarīnu, sāli un piparus. Vāri 20 minūtes uz vidējas liesmas, lai viegli burbuļo. Izņem rozmarīnu. Traukos liec pa saujai spinātu, uzlej zupu un uzber sieru. Pasniedz.

Sastāvdaļas

1. Vistas buljons
1 litrs
2. truša gaļas bumbiņas
1 porcija
3. sakapāti lociņi
1 sauja
4. nokāsta konservētā kukurūza
200 grami
5. nokāstas konservētās pupiņas
200 grami
6. nokāsti konservētie turku zirņi
200 grami
7. caur ķiplokspiedi izspiestas ķiploka daiviņas
2 gab.
8. spinātu lapiņas
4 nelielas saujas
9. Rozmarīna zariņš
1
10. smalki sarīvēts parmezāna siers
4 ēdamkarotes
11. Jūras sāls
12. Svaigi malti melnie pipari



0 Pievienot komentāru

Kategorijas