Ābolu strūdele - recepte

 03. decembris 2019 6:50 Agnese Gabrāne, Mammamuntetiem.lv Recepte

Ikkatram savam mājas našķu ēdienkartei jāpievieno šī mājās viegli izcepamā ābolu strūdele. Kas var būt labāks par šo?



Foto: Shutterstock.com

Jau laicīgi paziņo draugiem, lai šo pēcpusdien atstāj kādu brīvu vietu vēderā! :)


Sastāvdaļas:

  • 2 plāksnes kārtainās rauga mīklas
  • 4 āboli
  • 100g sviesta
  • cukurs
  • kanēlis
  • 1 ola
  • pūdercukurs

Gatavošana:

  1. Izveltnē mīklu.
  2. Pārsmērē ar izkausētu sviestu.
  3. Mīklu pārkaisa ar cukuru.
  4. Uz sakņu rīves sarīvē nomizotus ābolus.
  5. Tos pārkaisa ar kanēli.
  6. Mīklu satin ''desiņās'', tās pārsmērē ar olu un cep sakarsētā cepeškrāsnī gatavas.
  7. Atdzisušas pārkaisa ar pūdercukuru.

Recepte: Agita Gabrāne

 

IZLASI ARĪ: Kārtainā rauga mīkla




0 Pievienot komentāru

Kategorijas