Gaļas bumbiņu mērce

Maltās gaļas bumbiņas saldā krējuma mērcē. 

Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Malto gaļu samīcām kopā ar olu un garšvielām. Veidojam nelielas gaļas bumbiņas (kā frikadeles). Liekam uz pannas un apcepam no visām pusēm. Gatavās bumbiņas pārliekam katliņā. Tad uz pannas liekam cepties smalki sagrieztus sīpolus un sēnes. Gatavo masu liekam klāt pie gaļas bumbiņām sautēties saldajā krējumā un tomātu mērcē. Sautējam uz lēnas uguns, un tik ilgi līdz, gaļas bumbiņas ir gatavas.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni, rīsiem vai griķiem.


Lai labi garšo :)
           

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Maltā gaļa - 500.gr
  • Ola - 1.gab.
  • Garšvielas
  • Sīpols - 1-2.gab.
  • Saldais krejums - 200.gr.
  • Tomātu mērce - 2-3.ēd.kar.
  • Sēnes ja patīk