Autores foto


Gaļas bumbiņu mērce

 17. februāris 2013 19:00 Recepte

Maltās gaļas bumbiņas saldā krējuma mērcē. 



Malto gaļu samīcām kopā ar olu un garšvielām. Veidojam nelielas gaļas bumbiņas (kā frikadeles). Liekam uz pannas un apcepam no visām pusēm. Gatavās bumbiņas pārliekam katliņā. Tad uz pannas liekam cepties smalki sagrieztus sīpolus un sēnes. Gatavo masu liekam klāt pie gaļas bumbiņām sautēties saldajā krējumā un tomātu mērcē. Sautējam uz lēnas uguns, un tik ilgi līdz, gaļas bumbiņas ir gatavas.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni, rīsiem vai griķiem.


Lai labi garšo :)
           

Sastāvdaļas

1. Maltā gaļa
500 gr
2. Ola
1 gab.
3. Garšvielas
4. Sīpols
1-2 gab.
5. Saldais krejums
200 gr.
6. Tomātu mērce
2-3 ēd.kar.
7. Sēnes ja patīk



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti



Kategorijas