Karstie vistu akniņu salāti ar grillētu papriku un zaļumiem 1

 29. aprīlis 2012 8:05 Recepte

Pagatavoju siltos vistu akniņu salātus. Bija jau piemirsies, cik gardi tie var būt, raksta bloga lindasvirtuve.lv autore.




 

 
Sastāvdaļas (2 porcijām):
300 g vistu akniņas
100 ml sarkanvīna
2 ķiploka daiviņas
romiešu salāti / rukola / zaļie lapu salāti / spināti (kas nu ir pieejams!)
2 grillētas paprikas (vislabāk no konserviem – tos var iegādāties pie konservētajiem dārzeņiem)
rieksti / diedzēti graudi dekorēšanai
BBQ mērce ar dūmu garšu pārliešanai
eļļa cepšanai
 
Gatavošana:
Uzkarsētā eļļā apcep ķiploku. Pievieno vistu akniņas, kuras cep 4 minūtes, pa laikam apgrozot. Cepšanas beigās pielej sarkanvīnu un maisot pasautē aknas, līdz tās gatavas.
 
Uz šķīvja kārto salātu salapas, strēmelītēs sagrieztu grillēto papriku. Pa virsu liek vēl siltas vistas akniņas.
 
Pārber ar riekstiem, dekorē ar diedzētiem graudiem. Pārlej ar BBQ mērci.
 



1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas