Vistas galerts olas formā!

 06. aprīlis 2012 7:50 Recepte

Lai sagatavotu šīs lieliskās Lieldienu oliņas, par to jau jāpadomā ātrāk, jo olu čaumaliņas jāsakrāj iepriekš. 



Izrotā savu svētku galdu!


 

Paņemu oliņai uzmanīgi nogriežu spico galiņu (izleju saturu), kārtīgi čaumalu izplaucē, izžāvē un pataupa (iekrāj jau ātrāk, cik būs nepieciešamas Lieldienu galdam)


Pildījumam:
Vistas gaļa,
zaļumi,
paprika
buljons un želantīns (uz 1 l buljona ņēmu 1 paciņu želantīna)

 

Gatavošana:
1. Sagriežam vistiņu no buljons un zaļumus. Uzbriedinam želantīnu, kad uzbriedis, iejaucu karstajā buljonā, lai izšķīst, tad izkāšu, lai nav klāt liekie krikumi.

2. Iepilda olu čaumalās vistu ar zaļumiem un papriku, un uzlej buljonu ar želantīnu.

3. Kad sastingst(padzisušu ielieku ledusskapī), nomizo prātīgi un oliņas gatavas.


Sastāvdaļas

1. Buljons
1l
2. Želantīns
1paciņa



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas